Je bedrijfsdoelen halen met bedrijfskrediet, het kan!

Als ondernemer stel jij ongetwijfeld bepaalde doelen die je met jouw bedrijf wilt behalen. Dit doe je waarschijnlijk aan het einde of begin van het jaar. Het kan hierbij gaan om doelen voor het eerstvolgende jaar, maar je kunt ook alvast verder vooruit kijken. Gedurende het jaar houd je de voortgang van de doelstellingen ongetwijfeld in de gaten.

Heb je eigenlijk ieder jaar weer moeite om jouw doelstellingen te behalen? Dan biedt bedrijfskrediet mogelijk uitkomst. Helaas ziet niet iedere ondernemer in hoe bedrijfskrediet bij kan dragen aan het behalen van bedrijfsdoelen. Geldt dit ook voor jou? Wij geven je hier tekst en uitleg.

Investeren om groei te bewerkstelligen

Heb jij jezelf als doel gesteld om dit jaar aanzienlijk te groeien? Dan ontkom je er niet aan om een investering te doen. Om te investeren moet er wel genoeg geld voorhanden zijn. Er zijn ondernemers die genoeg eigen vermogen hebben om te investeren, maar dit is lang niet altijd het geval. Als het jou ontbreekt aan de financiële middelen kun je mogelijk niet de gewenste investering doen. Het is extra zuur als dit komt doordat jouw klanten hun facturen niet snel betalen. Met bedrijfskrediet ben je hier niet van afhankelijk. Je kunt dan immers investeren op de momenten dat het nodig is en snel bewegen als je kansen ziet. Hierdoor kun je er alsnog voor zorgen dat jouw bedrijf groeit.

Omzet verhogen

Wilde je de omzet van jouw bedrijf dit jaar significant verhogen ten opzichte van vorig jaar? Dan is het teleurstellend als de omzet achterblijft. Een zakelijke lening kan jou in dat geval helpen om dit bedrijfsdoel alsnog te behalen. Met behulp van zo’n lening kun je bijvoorbeeld investeren in een nieuwe machine of een nieuw voertuig. Door te investeren kun je op een dag mogelijk meer werk verzetten dan voorheen. En als er meer werk verzet wordt, kun je jouw productie opschroeven. Dit zorgt op termijn weer voor meer omzet. De afzet wordt namelijk groter als je meer produceert.

Je kunt jouw omzet overigens niet alleen verhogen door te investeren in machines en/of voertuigen. Nee, want je kunt ook meer personeel in dienst nemen. Hier moet je niet alleen voldoende financiële middelen voor hebben, maar ook voldoende ruimte. Zakelijk lenen biedt in dat geval eveneens uitkomst. Het geld dat je leent, kun je namelijk gebruiken om jouw bedrijf uit te breiden. Er ontstaat niet alleen meer ruimte, maar je kunt ook meer werk verzetten. Dit komt de omzet van jouw bedrijf ongetwijfeld ten goede.

Voor welke financiering kies je?

Ben je inmiddels overtuigd van het feit dat een zakelijke financiering bij kan dragen aan het behalen van jouw bedrijfsdoelen? Dan ben je mogelijk van plan om een financiering aan te vragen. Na het lezen van de tekst hierboven is je al duidelijk geworden dat er verschillende financieringsvormen zijn. Zo kun je kiezen voor zakelijk krediet (bedrijfskrediet) en een zakelijke lening. Voordat je een keuze maakt, raden wij je aan je goed in beide financieringsvormen te verdiepen. Kies je de verkeerde? Dan kan dit een negatief effect hebben op jouw bedrijfsdoelen.

Als je geld nodig hebt voor een langlopende investering, kies je voor een zakelijke lening. Bij deze financieringsvorm stort de geldverstrekker het bedrag in één keer op jouw rekening. Hierdoor kun je er direct mee investeren. Dit is ideaal als je het omzetdoel dat je gesteld hebt nog dit jaar wilt bereiken. Je kiest voor zakelijk krediet als je niet meer wilt wachten op openstaande facturen, maar direct wilt bewegen als je kansen ziet.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten