inc Re-integratie: “bevlogen en betrokken naar Gezond werken”

inc. Gezond werken B.V. is een Arbodienst voor Gorinchem én omgeving en biedt directe advisering aan werkgever én werknemer om verzuim te voorkomen of zo snel mogelijk re-integratie te realiseren. Vanaf 1 januari 2021 heeft inc. Gezond werken B.V. er een zusje bij gekregen, namelijk inc. Re-integratie B.V. Naast de begeleiding in het verzuim, kan er nu ook ondersteuning aangeboden worden op het gebied van begeleiding van 2e spoortrajecten, outplacement én loopbaanbegeleiding. inc. Re-integratie B.V. stelt zich graag aan u voor.

inc Re-integratie

Wij zijn inc. Re-integratie, een regionaal re-integratiebureau gevestigd te Gorinchem. Afgelopen jaar zijn wij als organisatie flink gegroeid. Ons team, maar ook onze dienstverlening, is verder uitgebreid. Met onze jarenlange ervaring in re-integratie bij arbeidsongeschiktheid bieden wij maatwerk voor diverse re-integratie- en loopbaanvraagstukken. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een hoge persoonlijke betrokkenheid en maatwerk voor onze klanten. Dat kan zijn op het gebied van loopbaanoriëntatie, begeleiding op de werkvloer, maar ook in het vinden van ander werk bij een nieuwe werkgever (outplacement of 2e spoor re-integratie).

Loopbaanoriëntatie zien wij als een essentieel onderdeel van loopbaanbegeleiding. Onze re-integratiecoaches begeleiden de klant in het ontdekken en bewandelen van de beste weg naar een succesvolle (andere) uitdaging. Dit met de focus op bewustwording, nieuwe inzichten en nieuwe (nog niet ontdekte) vaardigheden, zodat optimale inzetbaarheid en werkgeluk weer haalbaar zijn.

De weg naar voren

Tijdens onze begeleiding zetten we naast de gesprekken met de klant diverse tools in om tot een compleet persoons- en zoekprofiel te komen. Hierbij kun je denken aan testen, vragenlijsten of spelvormen, passend bij de persoon en de situatie. Door middel van deze tools kun je bijvoorbeeld achterhalen of je binnen de juiste branche aan het werk bent, wat je vaardigheden en mogelijkheden zijn, wat je belangrijke voorwaarden voor werk vindt en wat er voor nodig is om weer optimale inzetbaarheid en werkgeluk te realiseren. Aansluitend ondersteunen we de klant in het voorbereiden en oriënteren op de arbeidsmarkt en in het sollicitatieproces.

Kortom: “alles wat nodig is om weer met een glimlach naar het werk te gaan.”

Google search engine
GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten