Impact ondernemingen Achterhoek presenteren hun plannen

Dinsdag 2 november deelden de diverse ambitieuze ondernemers achter 10 impact ondernemingen hun plannen. Het podium daarvoor was het slotevent van de eerste editie van Move2Social Achterhoek bij De Steck in Doetinchem.

Sinds de start van het programma, begin september, hebben de ondernemers hard gewerkt aan het pitchdeck voor hun sociale onderneming. Via workshops, expertsessies en coaching gericht op ontwikkelen van hun bedrijf(svoering). Ter afsluiting van dit groeps-programma gaven ze één voor één een pitch voor een grote groep belangstellenden en netwerkpartners.

Veel ondernemers willen zorgen voor een positieve impact op de samenleving. Maar deze ondernemers richten zich specifiek op het vergroten van de impact, met die reden is hun bedrijf opgezet. Move2social creëert een energiek netwerk van contacten en expertise, waarmee sociaal ondernemers ook deze stap voorwaarts kunnen zetten.

Podium voor sociaal ondernemers

Na het welkom was het podium aan de sociaal ondernemers. Sommige startend anderen bezig met de doorontwikkeling van hun onderneming. Zij presenteerden hun plannen om op een ondernemende manier maatschappelijke impact te realiseren in de Achterhoek en omstreken.??

Elke pitch werd afgesloten met een concrete (hulp)vraag aan de aanwezige overheden, businesscoaches, marketingbureaus of maatschappelijke instellingen. Zij wisten de sociaal ondernemers daarmee verder te helpen met hun antwoorden en hulp. Het event werd afgesloten met uitreiking van de certificaten door wethouder Joop Wikkerink, gemeente Aalten.

Deze eerste editie van Move2Social Achterhoek werd mogelijk gemaakt door Achterhoek Ambassadeurs, Rabobank kring Twente-Achterhoek, Gemeente Doetinchem, Gemeente Bronckhorst, Gemeente Aalten, ROZ-groep, Laborijn, Graafschap College en De Graafschap.

Source8RHK
GERELATEERD

Artikel gaat over

8RHK Ambassadeurs
8RHK Ambassadeurshttp://www.8rhk.nl
Versterking van de regio, initiëren van projecten en innovaties

Meer berichten