ihomer ontwikkelt Incheqr voor horeca

Afgelopen augustus besloot ihomer de horeca te helpen door Incheqr te ontwikkelen. Een systeem waarmee gasten zich veilig en snel kunnen inchecken. Inmiddels wordt het systeem ook in andere branches toegepast, waaronder het Isala ziekenhuis in Zwolle.

Incheqr is een 100% gratis dienst voor ondernemers waar registratie van contactgegevens van gasten noodzakelijk is. Incheqr is te gebruiken in diverse branches, denk aan horeca, cultuur, sportclubs en gezondheidszorg. Nadat je je als ondernemer hebt aangemeld, kun je een poster maken met je logo en een unieke QR-code. Printen, ophangen en klaar! Gasten scannen de code met hun smartphone en checken zelf in.

Nadat je je als ondernemer hebt aangemeld, kun je een poster maken met je logo en een unieke QR-code. Printen, ophangen en klaar! Gasten scannen de code met hun smartphone en checken zelf in.

  • Makkelijk en snel te gebruiken
  • Te gebruiken voor alle bedrijven met registratieplicht
  • Het is gratis
  • Geen papierwerk met alle registraties
  • Voldoet aan de AVG

Kijk voor meer informatie op de website van Incheqr.

Incheqr is een 100% gratis dienst waarmee je gasten/klanten zich veilig en snel kunnen inchecken. Nadat je je als ondernemer hebt aangemeld, kun je een poster maken met je logo en een unieke QR-code. Printen, ophangen en klaar! Gasten scannen de code met hun smartphone en checken zelf in.
? makkelijk en snel te gebruiken? te gebruiken voor alle bedrijven met registratieplicht? het is gratis? geen papierwerk met alle registraties? voldoet aan de AVG

Sourceihomer
GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten