Hoe organiseer je een leuk bedrijfsuitje? 3 tips 

Wat is het toch heerlijk dat we gewoon weer feestjes kunnen organiseren. Lang was dit niet vanzelfsprekend door corona. Inmiddels hebben we de oude gang van zaken weer volledig opgepakt. Dat betekent ook dat bedrijfsuitjes weer fijn mogen. Toch wel weer even wennen. Want hoe leuk het ook altijd is om samen te komen in een informele setting, het is ook een ongelooflijke klus om alles tot in de puntjes te regelen. Bovendien wil je er ook voor zorgen dat het een uitje wordt waar nog over gesproken gaat worden. Hoe zorg je ervoor dat iedereen enorm geniet? 

Wil jij binnenkort een bedrijfsuitje organiseren in Eindhoven? Maar heb je geen idee waar te beginnen of waar je op moet letten? Met behulp van de volgende drie tips kom je al een heel eind. 

De juiste locatie 


Voordat je verdere plannen kunt maken, is het eerst belangrijk om de juiste locatie te vinden. En geloof ons, dat kan nog best lastig zijn. Zeker gezien veel populaire locaties soms wel jaren vol zitten. Begin hier dus mee voordat je verder gaat denken. Het is verstandig om de locatie zeker wel een half jaar tot een jaar van tevoren te boeken. Niet alleen omdat je zo verzekerd bent van een plekje, maar ook omdat de genodigden zo ver genoeg van tevoren weten op welke datum het feest plaats zal vinden. Zo kunnen zij hier rekening mee houden in hun planning. 

Op zoek naar een bedrijfsfeest locatie, maar weet je niet precies wat je nodig hebt? Bedenk dan van tevoren wel alvast hoe het feest er ongeveer uit moet komen te zien. Is het de bedoeling dat er straks lekker gedanst gaat worden? Wil je een heerlijk informeel etentje organiseren? Of worden er misschien wel spellen gedaan? Dit alles heeft natuurlijk invloed op de locatie. 

Bepaal het budget 

Ook is het goed om alvast stil te staan bij het budget. Hoeveel wil je maximaal uitgeven aan het feest? Het is een feit dat een bedrijfsfeest nou eenmaal veel extra kosten met zich mee zal brengen. Door ruim van tevoren alvast het budget vast te stellen, zorg je ervoor dat deze kosten binnen de perken blijven. Je weet immers wat je maximaal kunt en wilt uitgeven. Bovendien kan een locatie of feestplanner dan ook een beetje met je meedenken. Bedenken wat er mogelijk is binnen deze prijsklasse. 

Het aantal deelnemers 


Wie wordt er allemaal uitgenodigd tijdens het feest? Is het een feest voor enkel de leidinggevenden van het bedrijf? Of nodig je alle werknemers uit? Gaat het om een specifieke afdeling? Of misschien wel alleen de vrouwen of juist de mannen? Het is goed om dit niet alleen van tevoren vast te leggen, maar hier ook rekening mee te houden tijdens het bepalen van de activiteiten en zelfs de locatie. Zeker gezien je moet weten hoe groot de capaciteit van een locatie is.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten