Hoe maak je van jouw medewerkers ambassadeurs voor je bedrijf in hun vrije tijd?

Daar kan een handig akkoord uit voorkomen, waarbij je als bedrijf producten die medewerkers kunnen gebruiken in hun vrije tijd laat voorzien van het bedrijfslogo. We bespreken vijf promotieartikelen waarmee je van jouw medewerkers ambassadeurs voor jouw bedrijf kan maken in hun vrije tijd.

Softshell jas bedrukken met logo

Een goede jas komt altijd van pas. Een kwaliteitsjas is immers niet goedkoop, en is altijd welkom. Daarom kun je voor medewerkers een softshell jas bedrukken met het bedrijfslogo. Als dit er een beetje subtiel en smaakvol uitziet, zullen medewerkers daar zeker in rond willen lopen. Bijvoorbeeld tijdens het sporten of het wandelen. Zij hebben er een fijne jas van zacht, warm en sneldrogend materiaal aan en jij krijgt er promotie voor het bedrijf mee.

Waterflessen bedrukken met logo

Het is gezond voor zowel lichaam als geest om de hele dag door water te drinken. Daarom dragen aardig wat mensen een flesje water bij zich. Vaak is dit een hergebruikt wegwerpflesje. Jij kunt je medewerkers voorzien van een fatsoenlijke waterfles. Laat stevige waterflessen bedrukken met het logo van je bedrijf. Jouw medewerkers halen die fles tevoorschijn onderweg naar het werk of naar huis in het OV of in de sportschool om wat water te kunnen drinken. Zo maken ze reclame voor het bedrijf terwijl ze zelf een stevige fles hebben om in de waterbehoefte te voorzien.

Sportshirts bedrukken

Natuurlijk heb je als werkgever graag dat je medewerkers gezond leven, zodat het risico op ziekteverzuim laag is. Een sportieve levensstijl kun je ondersteunen met de bovenstaande producten, maar je kunt natuurlijk ook kwalitatief goede dry fit sportshirts laten bedrukken met het logo van je bedrijf. Daar kunnen je medewerkers bijvoorbeeld mee gaan hardlopen of naar de sportschool. Een goed sportshirt komt voor de sportievelingen altijd van pas en het feit dat jouw bedrijfslogo er op staat is eigenlijk alleen maar cool, want zo lijkt het alsof men gesponsord wordt. Voor de minder sportieve werknemers is zo’n sportshirt misschien ook wel het laatste duwtje dat ze nodig hebben om toch te gaan sporten.

Roze rugzak

 

Rugzak met logo

Ook een goede rugzak komt altijd van pas. Die zijn immers niet goedkoop. Daarom wordt het allicht ook gewaardeerd als men er een van de werkgever krijgt. Dat daar dan het logo van het bedrijf op staat, zal voor de meesten helemaal geen probleem zijn. Zo wordt er tijdens het winkelen, wandelen of zelfs op vakantie passief reclame gemaakt voor jouw bedrijf simpelweg door de rugzak op de rug te dragen. Een win-winsituatie dus.

Aanstekers bedrukken

Natuurlijk zijn er ook ongezonde gewoontes die je kunt ondersteunen. Niet dat je die moet aanmoedigen natuurlijk, maar ook daar liggen kansen om je bedrijf te promoten. Rokers halen vele malen per dag hun aansteker tevoorschijn om een sigaret of sigaar op te steken. Op die aansteker kan jouw bedrijfslogo staan. Het is een relatief goedkoop promotieartikel dat je kunt laten bedrukken en onder medewerkers die er wat aan hebben te verspreiden. En voor rokers komt een werkende aansteker natuurlijk altijd van pas.

Het mooie van deze zaken, is dat je er allebei wat aan hebt. Jij krijgt promotie voor het bedrijf, en de medewerker krijgt een handig geschenk van jou als werkgever dat hem of haar weer geld uitgespaard. En zoals gezegd zal een trotse medewerker van jouw bedrijf er geen probleem mee hebben om met het bedrijfslogo rond te lopen in het openbaar. Positieve energie alom, dus!

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten