Hoe kun je je huisstijl overal doorvoeren?

De visuele identiteit voor een bedrijf is van groot belang. Dit is namelijk wat de klant te zien krijgt en wat jouw bedrijf niet alleen tot een van de vele in diens soort maakt, maar wat het uniek maakt. Het is daarom belangrijk om te zorgen dat je een eenheid uitstraalt. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Je moet namelijk alles aanpassen. Denk hierbij aan een logo voor je bedrijf, een website in dezelfde stijl, een header of footer voor al je mails zodat deze herkenbaar zijn voor de klant enzovoort. Heb je een pand waar je klanten ontvangt, dan moet je ook zorgen dat hier de huisstijl tot in de details is doorgevoerd. Hoe beter je dit lukt, hoe professioneler de indruk is die je op je gasten maakt.

Begin bij het begin

Heb jij een kantoor waar je klanten ontvangt, zorg er dan voor dat de klant al weet met wie deze te doen heeft nog voordat deze bij jou in het pand staat. Dit kun je doen aan de hand van een logomat. Dit is een mat, het woord zegt het al, met daarin het logo van jouw bedrijf. Een dergelijke mat is om meerdere redenen een aanrader. Ten eerste zorgt de mat er voor dat de klant gelijk weet dat deze voor de juiste deur staat. Ten tweede wordt deze persoon blootgesteld aan jouw reclame wat altijd een positief effect heeft voor jouw bedrijf. Tot slot is de mat ook nog eens nuttig want het zorgt ervoor dat je bezoekers met schone schoenen je pand binnenlopen. Zo maak je niet alleen een professionele indruk, maar ook nog eens een opgeruimde. Dat is alles wat je klanten willen.

Alles is mogelijk

Als je een buitenmat wilt leggen voor de deur van jouw kantoor of winkel, dan is het aan te raden om een buitenmat op maat te laten maken. Op die manier leg je een stukje maatwerk voor je deur waardoor je ingang er strak uit blijft zien. Je kunt hierdoor ook kiezen voor een verlaagde deurmat. Deze kan worden ingelegd in een frame dat je voor je deur aanbrengt. Hierdoor weet je zeker dat je mat niet zal verschuiven en dat deze er altijd netjes bijligt. Bekijk de mogelijkheden bij jouw leverancier om te zien hoe jullie samen tot het beste resultaat kunnen komen.

Heb jij een trap voor je ingang?

Heb jij een trap voor de ingang van je kantoor? Informeer dan eens naar de mogelijkheden bij een specialist om de mat over de gehele trap te leggen. Zo zorg je voor een statige indruk en bovendien wordt je trap veiliger omdat je minder snel uitglijdt. Ook in deze mat kun je uiteraard je bedrijfslogo laten verwerken zodat je een chique geheel kunt maken.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten