Hoe je voordelig kartonnen dozen aanschaft

Heb je een eigen onderneming waarmee je producten naar klanten moet versturen? Of heb je kartonnen dozen nodig voor een ander doel? Dan wil je kartonnen dozen natuurlijk zo voordelig mogelijk aanschaffen om geld te besparen. Dit is altijd fijn voor je portemonnee.

Wil je weten hoe je voordelig aan kartonnen dozen kan komen? Lees dan snel de onderstaande tips.

Grote hoeveelheden

Heb je een grote webshop en weet je al van tevoren dat je een grote voorraad aan kartonnen dozen nodig gaat hebben? Dan kan je het beste kartonnen dozen in grote hoeveelheden aanschaffen. Verkopers geven vaak een flinke korting wanneer je grote hoeveelheden aanschaft. De prijs wordt op deze manier lager. Het voordeel hiervan is dat je minder vaak een bestelling hoeft te plaatsen. Je hoeft je geen zorgen te maken of je nog wel genoeg kartonnen dozen op voorraad hebt, want dat heb je dan!

In de supermarkt

Heb je niet zo een groot budget, maar heb je een kartonnen doos nodig? Ga dan eens langs alle supermarkten in de buurt. Misschien heb je geluk en is er een doos in een formaat die jij nodig hebt. Wanneer je gaat verhuizen, heb je ook veel dozen nodig. Hier is de supermarkt perfect voor. Nadat de medewerkers de vakken hebben gevuld in de supermarkt en de dozen dus leeg zijn, zetten zij die dozen ergens in de supermarkt waar iedereen bij kan. Meestal kan je de dozen voorin de winkel vinden. Deze kartonnen dozen kan je gratis meenemen, waardoor het eigenlijk niet voordeliger kan.

Online zoeken

Het internet is een plek waar je voor veel spullen terecht kan. Veel bedrijven verkopen tegenwoordig allerlei soorten en maten dozen online. Heb je een brievenbusdoos nodig om een boek te versturen? Die kan je op het internet snel vinden. Hiernaast kan je online vaak dozen op maat maken. Het zou zonde zijn om een klein ding te versturen in een veel te grote kartonnen doos. Hierbij wordt het vaak ook voordeliger als je de dozen in grote hoeveelheden bestelt. Verder kan je online kijken of andere mensen het niet tweedehands aanbieden, omdat zij bijvoorbeeld kartonnen dozen over hebben gehouden bij de verhuizing.

Dozen op maat

Een andere tip om voordelig aan kartonnen dozen te komen, is om de kartonnen dozen op maat te laten maken. Het klinkt misschien gek dat dit voordelig is, maar dozen op maat zijn vaak goedkoper dan het standaardformaat. De reden hiervoor is dat je niet onnodig hoeft te betalen voor meer karton dat je eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Het is niet alleen voordeliger, maar het is gelijk ook beter voor het milieu. Je hebt namelijk minder opvulmateriaal nodig en daar bespaar je dan net zo erg op.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten