HKS | Van lineaire naar circulaire economie๐Ÿ”

In 2030 moet Nederland 55% minder broeikasgassen uitstoten en in 2050 is het doel om ๐—ธ๐—น๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐—ป๐—ฒ๐˜‚๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—น te zijn. Metaalrecycling speelt een belangrijke rol in het verlagen van de CO2-uitstoot. Het ‘Closing the Loop’-model is een duidelijk voorbeeld dat HKS hanteert voor het ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฐ๐—ถ๐—ฟ๐—ฐ๐˜‚๐—น๐—ฎ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐—ผ๐—บ๐—ถ๐—ฒ.

Ontdek in deze video hoe HKS bijdraagt aan het ‘๐—–๐—น๐—ผ๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—Ÿ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ’-๐—บ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—น in Nijmegen, in samenwerking met een drietal bedrijven: Dar, Hyster-Yale Group en Nijg. Het streven is een ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ถ๐—ป ๐—–๐—ข๐Ÿฎ-๐˜‚๐—ถ๐˜๐˜€๐˜๐—ผ๐—ผ๐˜ en een circulair productieproces, door metalen om te smelten naar nieuwe producten, zoals heftrucks, windmolens en schepen โ™ป๏ธ


Over HKS

Specialist in het recyclen van ijzer, metalen en elektronica

Het recyclen van waardevolle materialen is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Meer en meer realiseren we ons dat er een limiet zit aan wat de aarde ons biedt. HKS Metals is al jarenlang marktleider in de recycling van ijzer, metalen en elektronica.

Eรฉn van de specialismen van HKS is dat we materialen bijzonder goed kunnen scheiden. Vanuit milieustraten, autoslopers en metaalverwerkers krijgen we verschillende soorten ijzer aangeleverd. Die willen we allemaal hoogwaardig verwerken in nieuwe producten.
Bij HKS zijn we continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken om dit nog beter te doen. Alle metalen die bij ons binnenkomen worden door middel van analyseapparatuur nauwkeurig geanalyseerd. Daardoor halen we het maximale uit wat klanten ons aanleveren.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten