HEVO als eerste gecertificeerd conform Veiligheidsladder voor maatschappelijk vastgoed

HEVO vindt de veiligheid en gezondheid van gebruikers van gebouwen en procespartners bijzonder belangrijk. Wij vinden daarom dat er meer moet worden gedaan aan veiligheid en gezondheid dan tot nu toe in de branche gebruikelijk is.

Het is belangrijk om veiligheidsrisico’s bij het realiseren, gebruiken en onderhouden van gebouwen te verkleinen en hiermee onveilige situaties en ongevallen te vermijden.

Om dit te realiseren heeft HEVO zich als eerste advies- en projectmanagementbureau voor maatschappelijk vastgoed conform de Veiligheidsladder laten certificeren. De Veiligheidsladder is ontwikkeld om deze toepasbaar te maken voor allerlei soorten bedrijven. Voor HEVO is de Veiligheidsladder een praktische invulling van onze ambitie om heldere en toegankelijke instrumenten te creëren voor het vergroten van het veiligheidsbewustzijn. Bij alle adviesopdrachten en projecten van HEVO wordt aan veiligheid en gezondheid de aandacht gegeven die het verdient.

De Safety Culture Ladder (SCL) is een beoordelingsmethode om het veiligheidsbewustzijn (Safety Awareness) en handelen in bedrijven te meten. HEVO is gecertificeerd voor veiligheidsladder SCL niveau 3.

SourceHEVO
GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten