Heembouw levert bedrijfspand op aan Transport van Overveld

Eind februari leverde Heembouw het nieuwe bedrijfspand van Transport van Overveld in Etten-Leur op. Heembouw Architecten heeft het ontwerp gemaakt van dit moderne pand op bedrijventerrein Vosdonk, dat direct tegen de huidige locatie aanligt.

De overdracht vond in klein comité plaats. Van te voren hadden alle betrokkenen van zowel Heembouw en Heembouw Architecten een korte videoboodschap opgenomen met felicitaties voor de familie van Overveld.

Opslag wijn en olijfolie

Transport van Overveld is een familiebedrijf, opgericht in juli 1988 en is gespecialiseerd in transport naar Zuid-Europese bestemmingen. In juni 2020 is gestart met de bouw van het nieuwe bedrijfspand, dat bestaat uit een bedrijfshal van ca. 5.300m2, 900m2 kantoor en 130m2 mezzanine. De hal zal voornamelijk gebruikt worden om goederen als wijn en olijfolie (tijdelijk) op te slaan. In 9 maanden is dit gehele project gerealiseerd.

Ontwerp dat naadloos aansluit

In het ontwerp van Heembouw Architecten is rekening gehouden met de huidige bouw, waar het nieuwe gedeelte nu naadloos bij aansluit. Zo wordt de nieuwe hoofdentree geaccentueerd door het witte kader en de grote glaspartij. Samen met een brede trap zorgt dit voor een duidelijke en uitnodigende hoofdentree. Daarnaast komen de kleuren van Transport van Overveld terug in de materialen die gebruikt zijn voor de gevel. Zo oogt het als één geheel.

SourceHeembouw
GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten