Handelsmissie naar Ghana, Accra 22 tot 27 april 2023

Samen met World Trade Center Netherlands Alliance en GNBCC organiseert de NABC een multisectoriële handelsmissie naar Ghana. Dit zal plaatsvinden van 22 tot 27 april 2023 in combinatie met de 53e WTCA General Assembly georganiseerd door Ghana. De jaarlijkse General Assembly van het WTCA wordt bijgewoond door WTC-zakendelegaties van over de hele wereld met bevestigde deelnamen van diverse Afrikaanse bedrijven uit Nigeria, Ivoorkust, Namibië, Algerije, Egypte, Angola, Mauritius en Sierra Leone. WTC is een wereldwijde organisatie die handel en investeringen stimuleert via hun netwerk van 320 kantoren in 90 landen.

De multisectoriële handelsmissie naar Accra zal meerdere industrieën verkennen met een sterke focus op landbouw, hernieuwbare energie, water & infrastructuur en de afvalindustrie. Verder biedt de missie je de mogelijkheid om:

  • Waardevolle marktinzichten te krijgen, beoordeel kansen en verklein risico’s bij het verkennen van nieuwe markten.
  • Relevante Ghanese branchegenoten te ontmoeten, sector gerelateerde ondernemers en hooggeplaatste vertegenwoordigers van meer dan 10 Afrikaanse en 70 niet-Afrikaanse landen. Om zo uw netwerk op te bouwen en kennis uit te wisselen.
  • Company visites van Ghanese landbouw, hernieuwbare energie, water & infrastructuur en afvalsector op lokaal niveau te zien

Nederlandse leaflet handelsmissie Accra

Deelname

Deelname is mogelijk voor € 2.850,- (excl. BTW) met de mogelijkheid om gebruik te van de SIB missievoucher, waardoor deelnemers € 1.425,-aan subsidie verkrijgen.

Pre-missie ondersteuning

Voorafgaand aan de missie bieden NABC en WTC NL:

  • Gratis zakelijk advies om ter plekke relevante marktkansen te beoordelen.
  • Voorbereidende B2B- en/ of B2G-bijeenkomsten.

Contact

Voor meer informatie, vragen en interesse kunt u per e-mail contact opnemen met WTC/e Brainport info@wtce.nl.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten