Grote wasmachine voor organisaties

Waar u thuis een particulier model wasmachine heeft staan, voldoet deze niet voor grotere organisaties. Dit heeft verschillende redenen. Vaak is een particulier model wasmachine niet groot genoeg om al het vuile wasgoed snel en efficiënt te kunnen verwerken. Daarbij ligt de total cost of ownership van een particulier model wasmachine veel hoger, dan die van een grote wasmachine in professioneel of industrieel model. Dit zit voornamelijk in het aantal draaiuren wat beide soorten wasmachines bieden. Een professionele grote wasmachine gaat langer mee, dan een particulier model uit de gemiddelde witgoedzaak. Dat is niet erg, daar het aantal draaiuren per week veel lager ligt bij particulieren dan bij een organisatie. In dit artikel leest u meer over de voordelen van een grote wasmachine voor organisaties. 

Organisaties waar een grote wasmachine van pas komt 

Er zijn verschillende soorten organisaties, die zouden moeten kijken naar de voordelen van een industriële grote wasmachine. Niet alleen het grotere aantal draaiuren is een reden om voor deze apparaten te kiezen. Denk bijvoorbeeld ook aan het feit, dat de wastrommel aanzienlijk groter is. Aanbieders van grote wasmachines bieden modellen aan met een trommel, welke een inhoud bieden van 35 tot maar liefst 120 kilogram. Dit is ideaal voor onder meer hotels, waar dagelijks een groot aantal hoeslakens, dekbedovertrekken en kussenslopen gewassen moet worden. Of wat te denken van een zorginstelling? Ook daar komt dagelijks veel vuil wasgoed vrij, wat een volgende dag vaak al weer te gebruiken moeten zijn. Voor deze organisaties vormt een grote wasmachine de uitkomst. 

Voordelen van het gebruik van een grote wasmachine 

Niet alleen de lagere total cost of ownership is een goede reden om te kiezen voor een grote wasmachine. Kijk ook eens naar het aantal wasprogramma’s, wat u op deze machines geboden wordt. Dat aantal ligt veel hoger dan bij een particulier model wasmachine. Zo vindt u altijd een wasprogramma wat past bij het type vuil wasgoed wat u wilt wassen. Daarbij verbruikt een grote wasmachine, relatief weinig energie in vergelijking met particuliere alternatieven met hetzelfde formaat trommel. Een aanbieder van deze grote wasmachines kan u hier meer over vertellen. Kijk bijvoorbeeld eens bij Laundry, waar grote wasmachines van merken als IPSO en Merker worden aangeboden. Het zijn uiterst betrouwbare en gerenommeerde producenten van deze vormen van professioneel witgoed. 

Tip: ook wanneer u een kleiner model wasmachine zoekt, is een professionele wasmachine interessanter dan een particulier model. Mede door de reeds genoemde voordelen van professionele modellen. 

Grote wasmachine koppelen aan een betaalsysteem 

U las al dat een grote wasmachine aangeraden wordt voor onder meer hotels en zorginstellingen. Ook in de horeca en bijvoorbeeld de schoonmaakbranche kiest men hier vaak voor. Wanneer u een grote wasmachine op uw camping of bijvoorbeeld binnen een appartementen- en studentencomplex plaatst, kunt u ervoor kiezen de wasmachine te koppelen aan een betaalsysteem. Laat mensen betalen voor iedere wasbeurt, om de investering in de grote wasmachine terug te verdienen of het verbruik hiervan te compenseren. Er worden hier verschillende mogelijkheden geboden; betalen met een pinpas of bijvoorbeeld met losse vooraf aan te schaffen munten.GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten