Grand Opening E. van Wijk Forwarding

Het is een zonnige zaterdagmiddag bij de opening van het E. van Wijk Forwarding pand op het XL Businesspark Twente in Almelo. De forwarding branche – bestaande uit de BV’s Twentepoort Logistiek, Twentrex, Cargorilla, Himex Logistics, RUGO Logistics en TwenPack – is begin 2022 naar deze strategische locatie verhuisd. Op deze unieke plek geeft E. van Wijk verder vorm aan hun groeiambities in de expeditie. Op 18 juni was de officiële opening van het nieuwe bedrijfspand.

Bij de opening spreekt Milou Meijer, Managing Director E. van Wijk Forwarding, het publiek toe. “Ik ben met name dankbaar voor onze collega’s en hun grenzeloze inzet, dát is wat ons succesvol heeft gemaakt. Ik ben daarom ook enorm trots dat we dit vandaag mogen vieren op deze prachtige nieuwe locatie.”

De families van de medewerkers konden die dag een kijkje komen nemen in dit nieuwe pand. Met een breed scala aan activiteiten voor jong en oud, en heerlijk eten en drinken mag het een zeer geslaagde opening genoemd worden.

Zo ook Ewout van Wijk, CEO van E. van Wijk Group, die tijdens het evenement het volgende zegt: “Ondanks dat de laatste jaren de nodige uitdagingen hebben gekend, hebben we toch gezocht naar een pand waar wij als organisatie onze groeiambities kunnen realiseren.”

Van Wijk blijft in beweging om die groeiambities te verwerkelijken; recentelijk is namelijk de tweede fase van het warehouse opgeleverd en worden er inmiddels circa 7.500 palletplaatsen aangeboden. Dit, in combinatie met 8 laaddocks en de mogelijkheid om nog circa 2.000 palletplaatsen extra te realiseren, maakt Van Wijk klaar voor de toekomst.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten