GIG scoort weer internationaal

Met de productie van de brandfilm voor Lucide heeft GIG creative film production de Amerikaanse Viddy Award in de wacht gesleept. De video werk bekroond met een Platinum Award, de hoogst mogelijke onderscheiding in de Viddy Awards.

Samen met Lucide heeft GIG mooi werk kunnen neerzetten om hun merkverhaal op een sterke manier te vertellen. Door het verhaal van het merk te verpakken in de boodschap Lucide, Illuminates your World, viel het werk op en onderscheid deze zich in werkwijze en wellicht ook wel de ietwat Amerikaanse stijl van de video. Dat sluit natuurlijk mooi aan bij een Amerikaanse award. De jury van de Viddy Awards sloot zich daarbij aan en besloot de productie te onderscheiden met deze erkenning. Een mooie kroon op het werk!

De Viddy Awards worden uitgereikt in Dallas, Texas US en is de opvolger van de Videographer Awards, die als sinds 1994 uitgereikt worden. Het doel van de Viddy Awards is om makers te erkennen en onderscheiden die uitblinken in creatief werk binnen hun vakgebied. In 2021 ontving de wedstrijd zo’n 2.500 inschrijvingen waarin er over verschillende categorieën prijzen worden toegekend. GIG is de enige prijswinnaar in Nederland in 2021. Deze prijs wordt toegekend door een jury van de “Association of Marketing and Communication Professionals” (AMCP).

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten