GIG scoort drie nominaties voor Brabantse communicatieprijs

Het Bredase video productiehuis, GIG creative film production heeft drie nominaties in de wacht gesleept voor de Bonk 2020: een Brabantse communicatieprijs die jaarlijks uitgereikt wordt door de regionale beroepsvereniging voor communicatieprofessionals.

‘Als Brabants videobureau wil je deze prijs gewoon winnen, daarom zijn we extra trots op deze nominaties voor de Bonk 2020!’, schrijft het bedrijf op haar website.

De nominaties ontving GIG in de categorie beeldcommunciatie en (digital) events. ‘De laatste maakt het misschien wel extra bijzonder, gezien deze voor rekening komt van ons zusje GIG live, welke nog geen jaar bestaat en nu al de eerste nomintatie in de wacht sleept. Een mooier compliment bestaat niet. Nou oké, behalve winnen dan’, aldus GIG.

In willekeurige volgorde, de 3 nominaties:

  • De brandfilm van Van Ham Tenten & Podia, waarvoor we een rasechte Brabantse film hebben gemaakt. Zien? Kijk deze link even.
  • De documentaire voor ETZ, welke we maakten in coronatijd en werd uitgezonden door Omroep Brabant en Omroep Max. Bekijk hier de case.
  • Dé Bingo Show, een concept ontwikkeld voor en door de samenleving om elkaar verder te helpen in barre tijden. Check hier meer.

Op 16 september worden de winnaars bekend gemaakt.

 

SourceGIG
GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten