GIG opent tweede vestiging in Eindhoven

Met de groeiende content behoefte wil het Bredaase videoproductie bedrijf inspelen op de huidige groei door meer van betekenis te zijn op lokaal niveau. Zowel met ‘creative film production’ als de ‘live streaming solutions’ tak slaat GIG haar vleugels uit in de lichtstad.

“Eigenlijk is het een heel logische stap voor ons, ” vertelt Maarten Verhey, Executive Director bij GIG. “We hebben al een hoop mooie klanten in Eindhoven zitten. Deze uitbreiding zorgt ervoor dat we daar nog adequater op kunnen inspelen op hun content behoefte.

“Eindhoven zit vol met kansen,” gaat Verhey verder, “met de prachtige merken en bedrijven die Eindhoven en omgeving rijk is kunnen we met onze ‘Death to Boring video’ mentaliteit nog meer verschil maken door hen uit te dagen een stap verder te gaan.”

“Daarnaast sluiten de speerpunten van creativiteit, innovatie en ambitie van Eindhoven bijna naadloos aan op die van GIG. Een goede match dus. We hebben onze ambitie als Brabantse speler nooit onder stoelen of banken gestoken, met Eindhoven als playground onderstreept dit ons doel om het videoproductie bedrijf van Brabant te worden.”

Het bedrijf zal zijn intrek nemen in de Portiersloge op Strijp-S, waar GIG live streaming solutions samen met diverse partners een livestream studio zal faciliteren. En niet zomaar één, de studio is namelijk volledig circulair ingericht. Met de naam The New Block Studio haakt het in op het gelijknamige living lab project waarin wordt ingespeeld op samenwerking en innovatie op gebied van circulair en biobased bouwen.

Met de studio wil het bedrijf ook inspelen op de nieuwe retail trend van shopstreaming, waarbij middels live streaming en directe online aankopen ingespeeld wordt op een nieuwe vorm van customer engagement. Met een compleet ingerichte livestream studio, welke aan te passen is op diverse situaties, is er snel in te spelen op de variabele markt om waarde toe te blijven voegen.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten