Gerard Bac benoemd tot directeur Heembouw Wonen

Gerard Bac (43) zal vanaf deze maand als directeur Heembouw Wonen de organisatie van Heembouw versterken. Met zijn ruime kennis en ervaring zal hij zich met name richten op het verder versterken van de positie van Heembouw Wonen op de woningmarkt.

Heembouw heeft als ontwerpende bouwer met haar eigen architectenbureau, een unieke propositie in de markt. De toegevoegde waarde van de integrale projectaanpak van Heembouw, wordt op steeds meer projecten in de woningmarkt ingezet.

Gerard Bac vervulde eerder verschillende directiefuncties in de bouw en vastgoed sector, en was voor zijn overstap naar Heembouw directeur bij IBB Kondor. Daarvoor was Gerard onder andere vier jaar directeur/eigenaar van een eigen bouwbedrijf, waarbij hij zich vooral richtte op de verduurzaming van bestaand vastgoed. Gerard Bac: “De visie van Heembouw: “Wij creëren plekken waar mensen willen zijn”, spreekt mij erg aan. Het is een korte zin, maar er zit heel veel in. Het geeft het mensgerichte van de cultuur van Heembouw weer, en het denken vanuit de wensen en behoeften van de klant. Hier is “creëren” de optelsom van ontwikkelen, ontwerpen en realiseren. Waarbij realiseren niet alleen nieuwbouw is, maar ook renoveren. Ik heb enorm veel zin om hier straks mijn bijdrage aan te kunnen leveren.”

SourceHeembouw
GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten