Fontys Week van de Circulaire Economie

Tijdens de Week van de Circulaire Economie laat het Fontys Expertisecentrum Circulaire Transitie graag zien wat Fontys als kennisinstelling doet op het gebied van circulaire economie. De week wordt gehouden van 1 t/m 5 februari aanstaande.

Vanuit verschillende instituten en opleidingen bieden we een gevarieerd programma aan. Je kunt je kennis vergroten door deel te nemen aan een van onze colleges, luisteren naar een podcast of video of zelf actief aan de slag met circulariteit en duurzaamheid in een van de workshops die we aanbieden. Ook organiseren we voor studenten een hackathon op het gebied van circulariteit en onderwijs.

  • Van maandag 1 februari t/m vrijdag 5 februari dagelijks verschillende activiteiten
  • Het is een volledig online programma, met workshops, colleges en meer!
  • Bekijk het programma en meld je aan (vol = vol)!

Wat is de Week van de Circulaire Economie?

De Week van de Circulaire Economie is hét jaarlijkse event op het gebied van circulaire economie. Van maandag 1 tot en met zaterdag 6 februari zetten ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen hun deuren open om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie. Goede voorbeelden krijgen een podium, pioniers ontmoeten elkaar. Succesfactoren en uitdagingen worden besproken en starters krijgen tips om aan de slag te gaan. Samen vormen de evenementen een groot landelijk bottum-up festival. Ben jij er ook bij?

Meer weten?

Wil je meer weten over het Fontys Expertisecentrum Circulaire Transitie? Kijk op de website of neem contact met ons op via FECT@fontys.nl.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten