Fontys organiseert Leven Lang Ontwikkelen week

In de week van 14 tot en met 18 juni organiseert Fontys de jaarlijkse Fontys Leven Lang Ontwikkelen week. Deze week vormt een onderdeel van het Fontysbrede kennisthema Future of Learning. Tijdens de week worden 29 online sessies georganiseerd.

In deze online sessies wordt kennis gedeeld die samen met praktijkpartners is opgedaan in praktijkgericht onderzoek naar leren en ontwikkelen in onderwijs en werk. De sessies zijn interessant voor iedereen met interesse in leren en ontwikkelen en zijn vrij toegankelijk.

Snelle ontwikkelingen in de maatschappij maken de toekomst onvoorspelbaar. Dit vraagt van individuen, van scholen en opleidingen maar ook van organisaties en bedrijven dat zij flexibel zijn en zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden en behoeften. Dit betekent dat voortdurend een beroep wordt gedaan op het lerend vermogen, niet alleen van personen, maar ook van scholen/opleidingen en organisaties. Vanuit verschillende groepen en netwerken binnen Fontys doen we hier onderzoek naar. Fontys deelt deze kennis graag met iedereen die bezig is met hybride leeromgevingen, inclusiviteit in het onderwijs of het stimuleren van leren en ontwikkelen van zijn medewerkers. Meer informatie en aanmelden voor één (of meerdere) sessie(s) kan via de website.

Fontys staat als kennis instelling midden in de samenleving. Studenten leggen bij ons de basis voor een betekenisvolle maatschappelijke bijdrage tijdens hun carrière. Professionals kunnen bij ons terecht voor her-, na- en bijscholing. Met praktijkgericht onderzoek dragen we bij aan antwoorden op vraagstukken uit de wereld om ons heen.

Future of Learning

Per januari 2021 heeft Fontys zes kennisthema’s vastgesteld, waaronder het thema ‘Future of Learning’. Binnen dit thema wordt onderzoek gedaan naar onderwerpen als future skills, onderwijsinnovatie, hybride leeromgevingen en leren en ontwikkelen in, door en tussen organisaties.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten