Finale Challenge Week en opening Stimuleringsfonds Circulaire Fabrieken: maak het mee

In de week van 26 t/m 30 september 2022 werken bedrijven en studenten van Saxion samen aan oplossingen voor concrete circulaire uitdagingen. Vier challenges staan in deze tweede Challenge Week Circulaire Fabrieken centraal. Na een intensieve week van onderzoek, overleg en plannen maken worden op vrijdagmiddag 30 september de resultaten per challenge gepitcht voor een jury en de zaal. De jury beoordeelt diezelfde middag de plannen. Is er genoeg aanleiding om verder onderzoek te doen naar het oplossen van de challenge, dan worden de plannen beloond met een kennisvoucher van € 5.000 voor cofinanciering van het vervolgtraject.

Stimuleringsfonds
Op vrijdagmiddag gaat ook het Stimuleringsfonds Circulaire Fabrieken open. Dit investeringsfonds is één van de instrumenten van het project Circulaire Fabrieken waarmee de versnelling naar circulair ondernemen in de Cleantech Regio wordt gestimuleerd. Er is per aanvraag maximaal € 200.000 beschikbaar voor een beperkt aantal bedrijven.

Jij kunt erbij zijn!
Wil je studenten en circulaire koplopers ontmoeten, meer weten over het Stimuleringsfonds, de jury aan het werk zien, kortom, de sfeer van de Challenge Week proeven? Je bent van harte welkom om de finale van Challenge Week op vrijdagmiddag 30 september in Apeldoorn (New Tech Park, Zwitsalterrein Noord, 15.00 – 17.00 uur) mee te maken. Meld je hier aan of stuur een mailtje naar info@circulairefabrieken.nl.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten