Emotron weer op Europort 2021

Dinsdag 2 November was het weer zover. Europort 2021 opende voor de 40e keer haar deuren voor dit toonaangevende maritieme evenement. Ruim 800 bedrijven uit 40 landen stonden klaar om een groot aantal bezoekers van over de hele wereld te verwelkomen tijdens dit vierdaagse event.

CG Emotron Drives & Automation was wederom vertegenwoordigd tijdens dit internationale evenement. Met de slogan “Complete Marine & Offshore Drive Solutions” lag de focus voor Emotron tijdens deze editie op het in contact komen met diverse OEM-partijen. Partijen die actief zijn in verschillende Marine segmenten zoals Onshore Power Supply (OPS), Elektrisch/Hybride oplossingen en Bagger applicaties.

Emotron diensten

Ook in de maritieme sector is het service aanbod van Emotron vaak doorlaggevend. Voor installatie, inbedrijfname en inspectie gaan de medewerkers van Emotron graag op stap en staan ze hun klanten op locatie bij.

Bus bij boot

Ondanks COVID-19 kijkt Emotron terug op een succesvolle beurs met interessante kansen en tevens uitbreiding van haar bestaande netwerk in de maritieme sector.

Bezoek de website van Emotron voor meer informatie of neem contact op met uw verkoopvertegenwoordiger.

 

SourceEmotron
GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten