Elektrisch rijden met Peugeot Lease: Duurzaamheid voorop!

Elektrisch rijden wordt steeds populairder en steeds meer ondernemers maken de overstap naar elektrische auto’s om hun CO2-voetafdruk te verminderen en kosten te besparen op brandstof en onderhoud. Peugeot is een van de automerken die elektrische auto’s aanbiedt en ook als zakelijke lease-oplossing beschikbaar heeft. In dit artikel zullen we dieper ingaan op Peugeot lease elektrisch als ideale zakelijke leaseoplossing voor elektrisch rijden.

Voordelen van Peugeot Lease Elektrisch

Als je als ondernemer kiest voor Peugeot lease elektrisch, zijn er verschillende voordelen. Eén van de grootste voordelen is dat je als ondernemer duurzaam onderneemt en bijdraagt aan een beter milieu door te kiezen voor een elektrische auto. Daarnaast heeft elektrisch rijden ook financiële voordelen, omdat je bespaart op brandstofkosten en onderhoudskosten. Bovendien zijn elektrische auto’s in veel gevallen goedkoper in de wegenbelasting en heb je recht op verschillende subsidies en belastingvoordelen. Met Peugeot lease elektrisch ben je als ondernemer ook nog eens verzekerd van een betrouwbare auto.

Zakelijk Rijden met Peugeot Lease Elektrisch

Peugeot lease elektrisch biedt ondernemers verschillende mogelijkheden om zakelijk te rijden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor financial lease, waarbij je als ondernemer eigenaar wordt van de auto en deze in termijnen afbetaalt. Hierbij kun je profiteren van verschillende belastingvoordelen en heb je als ondernemer de vrijheid om zelf te bepalen hoe je de auto inzet.

Peugeot financial lease

Als je kiest voor Peugeot financial lease, dan word je als ondernemer eigenaar van de auto en betaal je deze in termijnen terug aan de financier. Hierdoor ben je na afloop van het leasecontract ook echt eigenaar van de auto. Dit kan financieel interessant zijn, omdat je als ondernemer in aanmerking komt voor verschillende belastingvoordelen. Bovendien kun je als ondernemer zelf bepalen hoe je de auto inzet, of dat nu voor woon-werkverkeer is of voor zakelijke ritten.

De leukste elektrische Peugeot’s voor jouw onderneming

Ben je fan van Peugeot en zoek je een elektrische auto voor jouw onderneming? Bekijk dan eens deze EV’s. Keuze uit bedrijfsauto’s en personenauto’s:

  • Peugeot e-208 Deze compacte hatchback is een ster op de weg. Veel ondernemers kiezen voor deze elektrische variant van de populaire 208 voor hun bedrijf.
  • Peugeot e-2008 Wil je een ruime elektrische auto waar je niet alleen profijt van hebt voor jouw onderneming, maar je ook mee op vakantie kan of een lang weekend weg met het gezin? Dan is deze elektrische SUV/cross-over ideaal voor jou!
  • Peugeot e-Rifter Deze kleine elektrische bestelwagen is zowel als bedrijfsauto en personenauto beschikbaar en biedt plaats aan 5 of 7 personen! Ideaal voor grote gezinnen of als elektrische taxi.
  • Peugeot e-Expert Voor de grote klussen kun je het beste kijken naar een ruime bedrijfswagen zoals de Peugeot e-Expert.
  • Peugeot e-Partner Een compacte bedrijfsbus nodig voor jouw onderneming en hoef je niet ver van huis? Kijk dan eens naar de e-Boxer bestelbus.
  • Peugeot e-Boxer De Boxer is de grootste wagen in het modellengamma van Peugeot en biedt veel ruimte voor grote klussen maar is ook ideaal voor pakketdiensten.

Voordelen van financial lease

Peugeot financial lease biedt verschillende voordelen voor ondernemers. Zo kun je als ondernemer profiteren van verschillende belastingvoordelen, zoals de investeringsaftrek en de afschrijvingskosten. Daarnaast hoef je als ondernemer geen grote investering te doen om een elektrische auto aan te schaffen en kun je dit gespreid betalen in termijnen. Maak in 2023 nog gebruik van de SEBA regeling! Bovendien ben je als ondernemer met financial lease ook nog eens verzekerd van een vaste rente gedurende de looptijd van het leasecontract, waardoor je precies weet wat je maandelijkse kosten zijn.

Peugeot lease elektrisch is een ideale zakelijke leaseoplossing voor ondernemers die duurzaam en kostenbesparend willen rijden. Door te kiezen voor een Peugeot elektrische leaseauto draag je als ondernemer bij aan een beter milieu en profiteer je bovendien van verschillende financiële voordelen, zoals belastingvoordelen en lagere kosten voor brandstof en onderhoud.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten