Een opslagcontainer huren voor bedrijfsverhuizing

Ben je van plan om met je bedrijf binnenkort te gaan verhuizen en ben je op zoek naar een handige manier om de meubels, bureaus, computers en andere zaken op kantoor te verplaatsen? Dan kan een opslagcontainer ideaal zijn.

Deze containers zijn niet alleen handig voor opslag maar kunnen ook dienst doen als opslagplaats voor de inventaris van je bedrijf. Bijvoorbeeld als je tijdelijk je inventaris moet opslaan omdat je nog niet in het nieuwe bedrijfspand terecht kunt. Een opslagcontainer is stevig, robuust en veilig. Hierdoor weet je zeker dat jouw inventaris en andere spullen goed beschermd worden. Bij CARU Containers Rotterdam kun je terecht voor opslagcontainers die je kunt huren.

Welke container past bij je bedrijf?

Er zijn verschillende soorten opslagcontainers die je kunt huren. Zo kun je kiezen voor een opslag container met een gelakte vloer. Hierdoor worden onderdelen van je inventaris zoals bureau’s, stoelen, laptops of opbergkasten extra goed beschermd en hoef je niet bang te zijn voor krassen herop. Ook kun je kiezen voor een open top container. Dit is een opslagcontainer die wordt afgesloten met een dekzeil. Zo kun je gemakkelijk spullen in- en uitladen. Welk model je ook kies, wind- en waterdicht zijn ze allemaal. Je hoeft dus niet bang te zijn dat een fikse regenbui of andere weersomstandigheden jouw bedrijfs spullen kunnen beschadigen. Daarnaast zijn ze robuust en sterk. Je spullen worden veilig beschermd. Er zijn verschillende modellen beschikbaar. Het kleinste formaat is 8 ft en de grootste container is 45 ft. Een 10 ft container wordt vaak gebruikt tijdens bedrijfsverhuizingen, maar als je een grote inventaris hebt hebt bestaande uit bijvoorbeeld hoge kasten en zware bureau’s, kun je ook gaan voor een 20 ft of 40 ft container. Deze worden bijvoorbeeld vaak gebruikt voor bedrijven voor tijdelijke opslag van goederen en materialen.

Welke bedrijfsspullen stop je in de container?

Het is verstandig om de meeste zware en grote spullen op je kantoor, te laten verplaatsen via een opslagcontainer. Zo ben je er als bedrijf van verzekerd, dat deze spullen een kleine kans lopen om beschadigd te raken. Aangezien de meeste opslagcontainer zo zijn ingericht dat de spullen goed worden beschermd, waardoor de kans op schade nihil is.

Wil jij een opslagcontainer huren omdat je je inventaris en andere spullen moet opslaan? Dan is het ook prettig om te weten wat de prijs van een opslagcontainer huren is. De prijzen hangen af van het type container dat je wilt huren en de huurtermijn. Op de website van CARU vind je meer informatie over de verschillende containers. Bepaal welke container bij je bedrijf past en laat de bedrijfsverhuizing beginnen.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten