Een evenement in winterse sferen organiseren

Wil je een gedenkwaardig evenement, bedrijfsfeest, teamuitje of jubileum van je onderneming voor de medewerkers organiseren? Of heb je een bedrijfspresentatie voor (potentiële) klanten op de planning staan waarvan je echt een belevenis wil maken? Veel bedrijven organiseren dit van oudsher altijd in een zomer, omdat je dan vaak de gelegenheid hebt dit (deels) buiten te plannen. Maar heb je ook al eens out of the box gedacht? Juist ’s winters kun je namelijk óók spetterende, sfeervolle feesten of evenementen regelen voor je medewerkers of (potentiële) klanten.

De locatie maakt het verschil

Maar waar kun je nu een gedenkwaardig evenement in winterse sferen organiseren? Vaak is het vanwege ruimtegebruik niet handig of mogelijk om dit ‘op de zaak’ te doen. En vaak is het ook veel gemakkelijker om dit ergens anders te plannen. Een evenementenlocatie is vaak veel sfeervoller, en kan je daarnaast ook nog eens ontzorgen. Je biedt medewerkers of klanten echt een uitje, zonder dat de organisatie hiervan je heel veel tijd hoeft te kosten!

Sfeervolle locatie in Brabant huren

Het is logistiek het handigst als bezoekers aan je evenement niet het halve land door hoeven te reizen. Zowel ondernemingen in Zeeland, Brabant als (zuidwest-)Gelderland kunnen bijvoorbeeld goed een locatie huren in Brabant. Een locatie die echt een warme en feestelijke sfeer biedt is Winstersfeer aan het meer. Deze locatie aan recreatieplas Aquabest bij Eindhoven biedt ’s zomers een festivalachtige Ibiza-sfeer, en heeft in de winter een sprookjesachtige uitstraling.

Glinsterende lampjes, glitters en het hout interieur geven de zalen van Wintersfeer aan het meer een instant warm en gezellig gevoel. Daarnaast ben je volledig ontzorgd als het gaat om de catering. De chocomel en glühwein kunnen uiteraard geregeld worden, net zoals de winterse lunch, erwtensoep of winter-bbq. Het enige dat je gasten (en jijzelf) hoeven te doen? Genieten van dit winter-wonderland!

Voor allerlei gelegenheden

Bij Wintersfeer aan het meer kun je terecht voor allerlei gelegenheden. Er zijn diverse zalen voor verschillende groepsgroottes, waarbij in iedere zaal een unieke sfeer gecreëerd is. Naast een spetterende bedrijfsfeest kun je er onder meer terecht voor een presentatie, inspirerend teamuitje of workshop. Of voor een onvergetelijke borrel of bijeenkomst voor kers of oud & nieuw waarbij je kunt terugblikken en vooruit kunt kijken naar komend jaar. Voorzieningen zoals een geluidsinstallatie en beamer zijn uiteraard aanwezig om je boodschap helder en duidelijk over te kunnen brengen.

Veel succes met de organisatie van het winterse evenement dat je aan plannen bent. Het wordt vast magisch en onvergetelijk!

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten