Een bijzonder decorstuk maken uit EPS 200

ONE de Musical draait momenteel weer in het LED-Boxtheater in Studio’s Aalsmeer. Voor deze meeslepende voorstelling over een verboden liefde in het oude Egypte heeft De la Roy een mooie decorstuk mogen maken, een sarcofaag.

Niet volgens de oude tradities van zand- of natuursteen, maar van lichtgewicht en sterk EPS 200 en met moderne vaktechnieken als frezen en coaten. De la Roy freesden het 2 meter lange decorstuk in twee delen uit EPS 200, verlijmden de delen en werkten het geheel af met polyurethaancoating. Deze sarcofaag mochten zij in opdracht van modelmaker Sindy Buissink maken die zorgde voor de prachtige decoratie op het sarcofaag. De la Roy is trots op hun bijdrage aan de show. De sarcofaag speelt nu een mooie rol in ONE de musical in het LED-Boxtheater in Studio’s Aalsmeer.

Meer weten over de bijzondere projecten en mogelijkheden van VDG de la Roy, bezoek dan de website.

GERELATEERD

Artikel gaat over

VDG De la Roy
VDG De la Royhttp://www.delaroy.nl
Of je het nu tempex, styropor, geëxpandeerd polystyreen, isomo, piepschuim of airpop noemt: de mogelijkheden van dit materiaal zijn eindeloos. Een weersbestendig kunstwerk? Contramallen voor de bouw? Of een gigantisch bedrijfslogo? Bedenk het maar, wij maken het!

Meer berichten