DWCPRINT installeert twee nieuwe digitale persen van Konica Minolta

DWCPRINT, een online printservice gevestigd in Stadskanaal, kondigde met trots de installatie aan van twee state-of-the-art digitale persen van Konica Minolta. Deze nieuwe printers bieden een aanzienlijke verhoging van de kwaliteit en efficiëntie bij het produceren van maatwerkproducten voor hun klanten – met een leverbetrouwbaarheid waarop u kunt rekenen!

DWCPRINT is de leider in drukwerk in kleine oplagen en is gespecialiseerd in het aanbieden van een grote verscheidenheid aan papiersoorten, afwerkingsopties en versnelde levertijden dankzij de geavanceerde digitale persen.

Ons team is absoluut opgetogen over de installatie van onze twee nieuwe Konica Minolta persen! Eigenaar Martijn ten Pas zegt: “Deze baanbrekende machines zullen niet alleen de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten verhogen, maar ook de klanten snellere doorlooptijden geven.” Een win-win situatie voor alle betrokkenen.

Bij DWCPRINT bieden we nu twee digitale persen die tot 8.000 vellen per uur kunnen verwerken met de hoogste kwaliteit. We gebruiken geavanceerde kleurbeheertechnologie om de nauwkeurigheid van de kleuren voor elke opdracht te garanderen.

Naast de verbeterde snelheid en kwaliteit op alle opdrachten, hebben klanten ook een breed scala aan afwerkingsopties tot hun beschikking, waaronder foliedruk, laminering en digitaal stansen – allemaal op maat gemaakt in onze drukkerij in Stadskanaal!

Martijn: “We willen onze klanten het beste van twee werelden bieden: topkwaliteit en een scherpe prijs. Dankzij deze twee nieuwe digitale persen hebben we vooruitgang kunnen boeken in het leveren van een nog betrouwbaardere service dan ooit tevoren!”

Bij DWCPRINT streven we ernaar onze klanten in de Benelux een eersteklas online drukervaring te bieden. Onze moderne drukkerij en hoogwaardige digitale druk verwerken dagelijks honderden bestellingen. Met gratis levering op alle bestellingen is het geen wonder dat DWCPRINT een van de meest geliefde online drukkerijen is!

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten