Dockwize is één van de drie beste stagebedrijven van Nederland

Dockwize is uitgeroepen tot één van de drie beste stagebedrijven van Nederland volgens stemming van StudentenBureau, die elk jaar de Dag van de Stagiair organiseren. Afgelopen maand kon er middels online stemmen door heel Nederland gekozen worden welk bedrijf de titel Stagebedrijf van het Jaar verdient. Creative Digital Agency ‘Every Day’ uit Roosendaal won, Dockwize eindigde op de derde plaats. 

StudentenBureau
De prijs is uitgereikt op de Dag van de Stagiair, een initiatief van StudentenBureau dat als doel heeft om stagiairs & stagebedrijven minstens één dag per jaar in het zonnetje te zetten. Jeffrey Oosterhoff, werkzaam bij StudentenBureau, vertelt waarom ze zijn gestart met deze dag: ‘Stagiairs dragen iedere dag enorm veel bij aan duizenden bedrijven door heel Nederland. Daarnaast zijn stagebedrijven en stagebegeleiders dagelijks bezig met het coachen en ontwikkelen van de stagiairs. Toch krijgen ze niet altijd de waardering die ze verdienen. Vandaar dat wij in 2014 hebben besloten om de Dag van de Stagiair in het leven te roepen.’

Stagiairs zorgen voor nieuwe ideeën
Dockwize, de Zeeuwse incubator die onder andere startups en studenten helpt met het opzetten van hun innovatieve bedrijf, is trots op de plaatsing. Directeur Marlon Baarends: “Vanuit Dockwize vinden we het belangrijk om te werken met jong ondernemend talent. Zij dagen ons uit, maar ook de ondernemers die in ons pand gevestigd zijn. Het helpt ons weer een stap verder door te luisteren naar wat jonge professionals willen en belangrijk vinden, maar ook om te kijken wat ze kunnen. Het levert ons nieuwe kennis en inzichten op. Zo leggen stagiairs nieuwe verbindingen met andere ondernemers en studenten. Dat is belangrijk, want daar ligt de potentie voor bedrijvigheid en nieuwe ideeën. Tot slot zetten we Zeeland natuurlijk goed op de kaart!”

Google search engine
GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten