Dockwize biedt bedrijven APK-keuring

Op woensdag 24 november introduceerde innovation hub Dockwize via een ludieke kick-off het nieuwe SOS-programma. Ondernemers konden een drive-in binnenrijden voor een Bedrijfs-APK voor hun onderneming. Want waarom zou je wel je auto, maar niet je bedrijf ieder jaar door een expert laten nakijken?

Tijdens de drive-in APK op woensdagmiddag reden ondernemers af en aan in een grote loods op de Kenniswerf in Vlissingen. De monteurs, ofwel de businesscoaches van Dockwize, stonden klaar om al een eerste blik onder de motorkap van hun onderneming te werpen. Zo werd al snel duidelijk of een ondernemer pechhulp, reparatie, onderhoud of een upgrade kon gebruiken en of de tank nog vol, halfvol of bijna leeg was.

Waar vorig jaar in het eerste SOS-programma de focus bij de ruim 150 deelnemers vooral op noodhulp lag en het hoofd boven water kunnen houden in crisistijd, richt de Bedrijfs-APK zich nu vooral op ondernemers die hun bedrijf toekomstbestendiger willen maken. Er blijkt minder noodzaak voor pechhulp en meer vraag naar upgrades. Dockwize helpt ondernemers tijdens de tweede editie van het SOS-programma bij de start en realisatie hiervan.

De enthousiaste deelnemers van vandaag zijn niet de enige ondernemers die zich voor dit nieuwe, wederom gratis, programma kunnen inschrijven. Inschrijven kan op ieder moment. Drive-in gemist? Op www.dockwize.nl/sos kun je een gratis Bedrijfs-APK invullen. Kort daarna neemt Dockwize contact met je op om te bespreken hoe ze je bij jouw doelen kan helpen.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten