Details om aan te denken: zó laat je in je bedrijfspand een professionele indruk achter

Of het nu voor je werknemers, klanten of andere relevante personen in je netwerk is: je wilt een professionele indruk achterlaten in je bedrijfsruimte. Je kunt de ruimte ook wel zien als een belangrijk visitekaartje!

Als de boel hier tiptop in orde is, straalt dat klasse uit. Lees verder voor de punten waar je op kunt letten.

Opgeruimde bedrijfsruimte

Het is wat ons betreft het belangrijkste onderdeel: zorg voor een opgeruimde bedrijfsruimte. Het valt namelijk direct op als het rommelig oogt in de ruimte. Dat wil je liever voorkomen! Vraag iedereen om het bureau netjes en leeg te houden. Huur een goede schoonmaker in, die op regelmatige basis langskomt. En let uiteraard op de hygiëne bij het toilet. Zo is de werkruimte een goede plek om te vertoeven!

Goed koffiezetapparaat

In veel kantoorruimtes wordt er absoluut op gelet: het koffiezetapparaat. Het is dan ook de overweging waard om een kwalitatief koffiezetapparaat neer te zetten, waar smakelijke koffie uit komt. Zeg nu eerlijk: daar word je zelf toch ook gelukkiger van? Verder is het raadzaam om een apparaat te kiezen met verschillende bereidingsopties. Van een espresso tot een cappuccino – iedereen heeft een eigen favoriet.

Nette deurmat bij binnenkomst

Het achterlaten van een goede indruk begint al bij de ingang naar je bedrijfspand! Leg hier een goede deurmat neer, waarop de voeten grondig geveegd kunnen worden. Het is tevens belangrijk om de mat schoon te houden. Welke mat geschikt is? Denk aan een inloopmat voor bedrijven: een ideale optie om vocht en vuil van schoenen te verwijderen. De inloopmat kan flink wat voetverkeer aan, en gaat daarom lang mee. Voor de fraaiste styling kies je een inloopmat op maat!

Kwalitatieve kantoormeubelen

Je werknemers moeten eraan werken, en ook andere bezoekers in je bedrijfspand letten erop: de meubels! Richt een ergonomische werkplek in, met kwalitatieve meubels. Die meubels gaan lang mee en bieden comfort. Daar heeft iedereen baat bij! Je kunt tevens nadenken over de precieze designs van de meubels. Ga bijvoorbeeld voor stijlvol hout, of kies juist een strakke look met modern metaal. Bepaal wat het best bij jouw bedrijfsruimte past en richt hier je keuze op in.

Passende decoratie

Als laatst kun je denken aan de decoratie van je bedrijfsruimte. Het is niet zozeer de bedoeling om enorm veel aankleding toe te passen, maar een beetje sfeer is weldegelijk wenselijk. Dit kan zelfs zorgen voor meer concentratie en productiviteit op de werkvloer, aangezien de werknemers zich er thuis voelen! Zorg bijvoorbeeld voor fraaie wanddecoratie, in de vorm van een schilderij of posters. Een vloerkleed pakt ook goed uit. Op deze manier maak je het plaatje compleet!

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten