Demo-event technologie en robotica in Vlissingen

Technologie en robotica veroveren de wereld. De innovaties schieten als paddenstoelen uit de grond. Ze maken processen veiliger, efficiënter en kwalitatief beter. Benieuwd hoe? Dat ontdek je tijdens het Demo-event Technologie & robotica op woensdag 20 oktober.

Het programma

  • 14.00: Presentaties van o.a. Provincie Zeeland, en Avans Hogeschool, Digitaal Doen Zeeland en vooraanstaande experts uit de industrie.
  • 15.30: Demonstraties van circa 15 gespecialiseerde bedrijven over hun innovaties voor onderhoud in de procesindustrie.
  • 17.00: Borrel met stakeholders uit het MKB, de industrie, maintenance- en engineeringbranches.

Locatie

Het Demo-event Technologie & robotica wordt gehouden bij Innovatiepunt KAAP op de Kenniswerf in Vlissingen. Deze test-, ontwikkel- en demonstratielocatie werd begin dit jaar geopend en is de kraamkamer voor tal van innovaties.

Aanmelden

Ben je benieuwd naar de laatste nieuwe innovaties in technologie en robotica en wat deze wellicht ook voor jouw business kunnen betekenen? Meld je snel aan!

Wij volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Bij de deur checken wij op een geldig coronatoegangsbewijs (via de corona-check app of een geldige negatieve test).

Lees hier verder voor meer informatie over het event.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten