De toegevoegde waarde van een zakelijk financieel adviseur

Waarom zou je een zakelijk financieel adviseur inschakelen? Je hebt een boekhouder die je hele administratie op orde houdt. Dat is toch voldoende? Natuurlijk kun je hiermee je onderneming draaiend houden, maar bereik je ook je doelen?

Als ondernemer krijg je met andere regels te maken dan als particulier. Dit is van invloed op je financiële situatie. Een verkeerde keus kan je veel geld kosten. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Een zakelijk financieel adviseur geeft je transparant, persoonlijk en eerlijk advies over de meest uiteenlopende financiële zaken. Denk aan verzekeringen, je pensioen of zakelijke investeringen. Complexe financiële producten worden helder uitgelegd, zodat jij de beste beslissing kunt maken die bij jou en je onderneming past.

De financieel adviseurs van Excellent Finance luisteren graag naar jouw wensen, zijn benieuwd naar je doelen en kijken samen met jou naar de mogelijkheden. Met goed financieel advies krijg jij financiële rust en vrijheid, wat wil je nog meer?

Zakelijk financieel advies

Als ondernemer moet je zelf de kar trekken. Je neemt beslissingen waar jij verantwoordelijk voor bent en kunt nergens op terugvallen. Dagelijks loop je financiële risico’s met je bedrijf, maar ook met je privévermogen. Als ondernemer zijn privé en zakelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gaat het niet goed met je bedrijf, dan gaat het ook niet goed met jou privé.

En dan hebben we het nog niet eens over de negatieve invloed van stress en geldzorgen op je leven.

Financiële rust heeft een positieve invloed op de kwaliteit van je gezondheid, relaties én prestaties.

De zakelijke wereld en alle regels worden steeds complexer. Als ondernemer kun je daarom behoefte hebben aan een klankbord, iemand om mee te sparren. Het liefst iemand die verstand heeft van financiële zaken en op de hoogte is van al die ‘kleine lettertjes’.

Daarom sta jij als ondernemer bij Excellent Finance centraal. Hun zakelijke financieel adviseurs geven onafhankelijk advies en zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor jou.

Maak vrijblijvend kennis met de zakelijk financieel adviseur https://excellentfinance.nl/financieel-advies-ondernemers/ van Excellent Finance en ontdek wat de toegevoegde waarde van goed advies is.

Wat doet een zakelijk financieel adviseur?

Het runnen van een business vraagt om allerlei financiële keuzes. Van saaie verzekeringen tot spannende investeringen. De beslissingen die je neemt hebben een grote invloed op de groei van je bedrijf, maar ook op je privéleven.

Wil je als ondernemer een huis kopen, dan loop je bij veel hypotheekverstrekkers tegen een muur van regels en voorwaarden op. Het lijkt bijna onmogelijk om met je flexibele inkomsten een redelijk hypotheekbedrag los te krijgen. Daar komen de financieel adviseurs van Excellent Finance van pas, want zij begrijpen als geen ander waar jij als ondernemer tegenaan loopt. Zelfs als je pas één jaar ondernemer bent kun je bij Excellent Finance een hypotheek krijgen.

De zakelijk financieel adviseur helpt je graag met vragen zoals:

  • Welke bedrijfsfinancieringen zijn de beste keus voor jouw bedrijf?
  • Hoe zorg je ervoor dat jouw pensioen goed geregeld is?
  • Welke verzekeringen heb je echt nodig?
  • Hoe regel je een scheiding zo goed mogelijk, zonder dat dit ten koste gaat van je bedrijf?
  • Hoe laat je jouw geld voor je werken?
  • Wat is er nodig om je bedrijf én vermogen te laten groeien?

Financieel vrij met zakelijk financieel advies

Ondernemer zijn, geeft je allerlei vrijheden. Toch werken veel ondernemers harder dan toen ze nog in loondienst waren. De financiële vrijheid is ver te zoeken. Hier ben je geen ondernemer voor geworden. Zakelijk financieel advies is onmisbaar als je serieus wilt groeien met je bedrijf en er zelf ook nog iets aan over wilt houden.

Vaak ben jij als ondernemer bijvoorbeeld een prima kandidaat voor een ondernemershypotheek, maar hoe maak je dat de hypotheekverstrekker duidelijk? Zakelijk financieel advies gaat verder dan hulp bij beslissingen over investeringen en de belastingdienst.

Ook op privégebied kijken de adviseurs van Excellent Finance graag met je mee. Waar zie jij jezelf over 10 of 20 jaar? Wil je minder gaan werken of eerder met pensioen? Dat geweldige vakantiehuis kopen of de kinderen financieel helpen? Welke wensen en doelen je ook hebt, met een goed plan zijn deze haalbaar.

Maak daarom kennis met Excellent Finance, hier vind je alle financieel adviseurs onder één dak: Excellentfinance.nl https://excellentfinance.nl/

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten