De ster van de show

Kerst ligt inmiddels al weer een tijdje achter ons, maar desalniettemin kijken ze er bij VDG De la Roy met veel plezier op terug. Op eerste kerstdag was in het EO programma ‘Stralend Kerstfeest’ namelijk een mooi project van het bedrijf uit het Brabantse Gemert te zien. 

Onder het thema ‘Kom samen rondom het Licht’ brachten de EO en het Leger des Heils mensen samen om kerst te vieren in een sfeervolle setting op de Blaricumse hei. Met verschillende artiesten én een kerstster in het decor. Die was voor VDG De la Roy een van de hoofdrolspelers. Zij freesden de 2,5 meter grote ster uit EPS 200 in opdracht van het Hilversumse bedrijf Creative Animal. Nieuwsgierig? Bekijk dan de uitzending en op ruim 2 minuten zie je de ster in beeld.

Google search engine
GERELATEERD

Artikel gaat over

VDG De la Roy
VDG De la Royhttp://www.delaroy.nl
Of je het nu tempex, styropor, geëxpandeerd polystyreen, isomo, piepschuim of airpop noemt: de mogelijkheden van dit materiaal zijn eindeloos. Een weersbestendig kunstwerk? Contramallen voor de bouw? Of een gigantisch bedrijfslogo? Bedenk het maar, wij maken het!

Meer berichten