De mogelijkheden voor een LED Neon Sign voor jouw bedrijf

Wil je dat jouw klanten weten dat je winkel is geopend en dat ze welkom zijn? Dan kun je een LED neon sign ontwerpen waarin duidelijk is dat klanten binnen kunnen komen. Ook kan een neon sign extra sfeer en gezelligheid toevoegen aan jouw bedrijf. Hier kun je bijvoorbeeld het bedrijfslogo in neon laten ontwerpen of kiezen voor een mooie quote of een slogan. Hierin ben je helemaal vrij. Jouw ontwerp kan eenvoudig worden omgezet in een prachtige neon sign in de kleuren en afmetingen die jij wenst. Hiermee trek je zeker de aandacht van jouw klanten of van medewerkers op kantoor. Een neon sign is daarnaast ook leuk tijdens de vrijmibo of andere leuke feestjes op het kantoor. Een neon sign geeft een hippe en speelse uitstraling aan het pand en zorgt voor gezelligheid. Daarnaast trekt het de aandacht waarmee je jouw boodschap kunt verspreiden.

De verschillende mogelijkheden voor een neon sign

In veel verschillende huishoudens en bedrijven zie je neon signs voorbij komen. Niet zo gek want deze hippe neon signs zorgen voor gezelligheid en voegen echt iets toe aan de ruimte. Doordat je zelf een neon sign kunt laten ontwerpen kun je jouw creativiteit de vrije loop laten. Wil je extra verlichting in de kinderkamer? Dan kun je een neon sign laten ontwerpen met de naam van je kind. Is het happy hour in jouw café? Dan kun je hier ook een leuke sign voor laten ontwerpen. Voor de feestdagen mogen neon signs ook zeker niet ontbreken voor meer sfeer en gezelligheid. Om een lege muur op te leuken kun je een neon sign laten ontwerpen met het logo van jouw bedrijf.

Hoe werkt het laten ontwerpen van een neon sign?

Wil je een neon sign laten ontwerpen bij LEDstrip XL? Dan kun je dat op de volgende manier doen. Je kunt een mail sturen met het ontwerp dat jij in gedachten hebt. Dit bestand mag een PDF, JPG of AI-bestand zijn. Vervolgens kan er een prijsopgave worden gemaakt en krijg je de te verwachte levertijd te horen. Bij akkoord wordt de neon sign voor je op maat gemaakt. De neon sign wordt geleverd met een stroomadapter waarmee je de verlichting kunt aanzetten. Bij het ophangen van de neon sign is het belangrijk dat je de verlichting in de buurt van een stopcontact ophangt. Wanneer de neon sign klaar is wordt deze naar jou toegestuurd. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren voor de neon sign. Zo kies je uit warm of wit licht of kies je voor een opvallende kleur die past bij het bedrijf of bij jouw stijl. Ook kun je kiezen uit een uitgesneden ontwerp, of een ontwerp op een achtergrond. Hierbij kun je zelf de achtergrondkleur uitzoeken. Zo beslis jij over het gehele ontwerp van jouw neon sign.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten