De interactieve kaart van innovatienetwerk Lifeport is live!

The Economic Board maakte een online plattegrond met interessante bedrijven en organisaties in Health, Hightech, Energy, Food en Duurzaamheid. Doel is om de regio Arnhem – Nijmegen -Wageningen letterlijk op de kaart te zetten. Hier vinden bezoekers de beste researchafdelingen van ieder vakgebied, potentiële (keten)partners voor samenwerking of expertise in hun eigen branche.

Alle innovatieve bedrijvigheid ligt ingebed in onze unieke groene metropoolregio. Misschien rijd je wel eens langs het kantoor van ‘onrecycleerbaar’ plastic op IPKW aan de Rijn. Of fiets je langs de groene Campus Heyendaal, met wereldberoemde specialisaties in de zorg, zoals ParkinsonNet, Donders Instituut en maar liefst twee ICAI-labs. En natuurlijk ken je Novio Tech Campus, vlak naast het Goffertpark, waar meer dan zeventig bedrijven zoeken naar toepassingen van Hightech in de gezondheidszorg.

Zo werkt de kaart

De kaart biedt verschillende zoekmogelijkheden. Er kan een trefwoord ingevoerd worden om specifiek te zoeken. Daarnaast zijn er filters per bedrijfstak, om een overzicht te krijgen van een bepaald segment. Tenslotte kan de bezoeker rondstruinen op de kaart zelf om zich te laten verrassen door de rijkdom aan innovatieve bedrijvigheid.

Help ons de kaart compleet en actueel te maken

Mis je een innovatieve organisatie op het gebied van Health, Hightech, Food, Energy of Duurzaamheid?
Neem dan contact op met Laelia Engelsman of stuur een mailtje naar redactie@theeconomicboard.com.

Lees meer op de website van The Economic Board

Bekijk de kaart

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten