De duurzame toekomst begint hier

Veel bedrijven en organisaties willen graag een duurzame toekomst maar lopen tegen muren op. Zeker als duurzaamheid geen corebusiness is maar je wilt wel tijd, energie en creativiteit lospeuteren voor het welzijn van je bedrijf. Hoe zorg je ervoor dat je stappen zet zonder dat je te veel hooi op je vork neemt. Het is tijd voor de stressvrije helicopterview van Groeikompas.

Presteren

Natuurlijk: iedereen heeft een bepaalde mate van stress nodig. Een beetje stress is dan ook niet erg, maar als er te veel stresshormoon in je lijf of bedrijf zit, dan wordt het tijd hiermee aan de slag te gaan. Groeikompas -de naam zegt het al- helpt mee, denkt vooruit en zorgt ervoor dat je op het gebied van een duurzame toekomst stappen in de goede richting zet.

Doorgronden

Groeikompas is de partner bij uitstek om jou en je bedrijf verder te helpen. Zonder onnodige stress, en met een open mind. Om zover te komen, doorgronden wij eerst het ontstaan van de stressfactoren. Dit kan op allerlei gebieden binnen je bedrijf, van de organisatie, het management en op personeelsgebied. Overal kunnen elementen zitten die jou belemmeren in de voortgang.

Meten

Als we beginnen, dan meten we eerst waar je staat qua stresslevel. Hiervoor hebben we digitale diepte- en breedtemetingen op individueel niveau, teamniveau en organisatieniveau. Zo krijgen we gefundeerd inzicht in jou en in je bedrijf. Let op: je krijgt geen vuistdik rapport, wel behapbare informatie. Dit is de basis en geeft jou handvatten om zelf aan de slag te gaan. Wij zijn er voor de verdiepingsslag en de helicopterview. Zo helpen wij je met bewustzijn en wendbaarheid voor nu en voor de toekomst.

Dit is het begin van een duurzame toekomst. Hier gaan welzijn en ondernemen hand in hand en breng je jezelf en je bedrijf naar grotere hoogten.

Als je meer wilt weten over stress, zoekend bent in de balans tussen werken en presteren of wil je het positieve van stress ervaren? Neem contact op en wij helpen je met coaching, tools, workshops en training.

Voor een verhelderend gesprek waar je rustig van wordt: we zijn te bereiken op 085 732 55 33 of op office@groeikompas.nl.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten