De 3 musthave apps voor de echte ondernemer

Onze telefoon staat vol met apps, de één is superhandig en de ander vooral vermakelijk. Bij die laatste categorie is wel oppassen geblazen. Voor je het weet spendeer je er veel te veel tijd aan en gaat dit ten koste van je productiviteit en omzet. Maar bij het juiste gebruik van apps en je smartphone is er ook enorm veel voordeel te behalen met het gebruik ervan. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar de beste apps van dit moment. Wij zetten er een aantal op een rij die ons als ondernemer iedere dag nog blij maken. Hier komen ze.

Altijd onderweg

Als ondernemer ben je waarschijnlijk veel onderweg, klantbezoek hier en afspraak daar. Hierbij een goede eerste indruk maken is essentieel. Maar voordat je deze indruk maakt kun je een nog grotere flater slaan en dat is door een slechte indruk te maken doordat je te laat komt. Dit is schadelijk voor je reputatie en zorgt ervoor dat je 1-0 achter staat. Om dit te voorkomen is een goede routeplanner zeer belangrijk. De beste op dit moment is Maps.Me. Dit is een app waarbij je offline kaarten kunt downloaden en die zeer regelmatig worden geüpdatet. Hierdoor ben jij altijd op tijd bij de plek van bestemming, zelfs wanneer je geen data hebt.

Doe iets met je winst

Ervan uitgaande dat jij je bedrijf lekker aan de praat hebt, raden wij je aan om de winst niet simpelweg op je spaarrekening te zetten. Investeer je winst om van het zogenaamde sneeuwbaleffect te genieten. Een goede app voor je investeringen? Wij zijn zelf verslingerd aan de BitiCodes app. Dit is een app waar je de koers van jouw investeringen in crypto kunt checken. Deze staat boven opties van apps voor aandelen, omdat het veel slimmer is de app voor crypto in de gaten te houden dan die van aandelen. Dit komt omdat die markt sneller fluctueert en er actief in handelen meer rendeert. Een dikke aanrader dus.

Bankzaken

Om je winst te kunnen checken is het hebben van de app van je bank natuurlijk cruciaal. Via de handige apps kun jij direct checken of je klanten hebben betaald of dat je ze nog achter de broek aan moet zitten. In het geval dat je saldo behoorlijk oploopt, kun je de app direct gebruiken om over te gaan tot investeren. Ook een dikke aanrader is de functie in veel apps om direct een betaalverzoek te verzenden. Hiermee heeft jou debiteur geen enkele reden meer om te laat te betalen.

Kortom, zorg niet voor te veel afleiding op je telefoon als ondernemer maar zet hem juist in als extra tool om jouw resultaat te optimaliseren. En af en toe zinloos door Facebook scrollen aan het einde van de dag? Dat is daarna natuurlijk meer dan geoorloofd!

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten