Daarom geef je de voorkeur aan een LED bouwlamp

Bouwlampen. Ze zijn onmisbaar in de wereld van de bouw. Geen bouwbedrijf die er nog zonder kan. Het maakt werken onder moeilijke omstandigheden prima mogelijk.

Wil je als bedrijf besparen op de energiekosten en wil je optimaal licht, maak dan gebruik van een LED bouwlamp. Behalve dat de energierekening naar beneden gaat, heeft een LED bouwlamp nog heel veel meer voordelen. We vertellen je er hier graag over.

Voor klussen onder moeilijke omstandigheden

Het is donker of het wordt donker. Soms werk je op plaatsen waar het al helemaal nooit goed licht wordt. Om die redenen is een bouwlamp onmisbaar voor elk goed bouwbedrijf. Het stelt je in staat om ook moeilijke klussen te klaren en om complexe opdrachten toch tijdig af te kunnen ronden. Bouwlampen heb je in tal van verschillende uitvoeringen. Wat dat betreft is de keuze echt reuze. Wees verstandig, en kies voor een LED bouwlamp. We vertellen je hier meer over de voordelen van het gebruik van een LED bouwlamp.

Bespaar fors op het energieverbruik

Dat bouwbedrijven massaal kiezen voor een LED bouwlamp, is logisch. Zo bespaar je met LED enorm op de energierekening. Het is onderzocht dat je door het gebruik van LED al snel vijftig procent op jouw energieverbruik kunt besparen. Daarnaast gaat een LED bouwlamp veel langer mee. Dat betekent dus dat je veel minder vaak een nieuwe bouwlamp hoeft aan te schaffen en ook dat scheelt je behoorlijk in de totale kosten. Verder is het zo dat als je kiest voor een LED bouwlamp, je amper nog te maken krijgt met onderhoudskosten. Dit in tegenstelling tot de conventionele verlichtingsbronnen die er ook nog steeds zijn.

Investering is hoger maar dat verdien je snel terug

Kies je voor een LED bouwlamp, dan ben je in eerste instantie wat meer geld kwijt. De investering is hoger, dat geld verdien je om genoemde redenen echter heel erg snel terug. De LED bouwlamp gaat zeker vijf keer zo lang mee en bovendien voelt LED verlichting nooit heet aan. Je kunt de bouwlamp dus onder alle omstandigheden gewoon aanraken en pakken. Dat is even wennen, want met de meer ouderwetse bouwlampen kon je dit beter niet doen. LED is gezien de langere levensduur ook nog eens een stuk beter voor het milieu, ook al omdat er geen gebruik, gemaakt wordt van kwik. Is een LED bouwkamp stuk, dan kun je die gewoon bij het restafval aanbieden. Voor de wat ouderwetsere bouwlampen geldt dat je ze aanbiedt bij het chemisch afval.

Lamp werkt meteen voor de volle 100 procent

Bouwbedrijven willen graag snel aan de slag. Dat kan prima met een LED bouwlamp. Meteen na inschakelen werkt de bouwlamp namelijk 100 procent. Ook flikkert een LED lamp echt nooit. En ook dat staat in schril contrast met de conventionele bouwlampen. Reden voldoende dus om ook te kiezen voor een moderne LED bouwlamp. Het is niet voor niets dat steeds meer ondernemers hun conventionele lampen verwisselen voor LED lampen. Volg jij als moderne ondernemer die trend ook?

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten