Curio studenten helpen met keuzes maken tijdens mbo studiekeuze event

Op donderdag 18 maart is er voor leerlingen van Curio, die een vervolgopleiding moeten kiezen het mbo online studiekeuze event. Het programma voor en door studenten is vanaf 19.00 uur via een speciale landingspagina te zien.

Streetlab presentator Daan Boom neemt samen met Curio studenten, leerlingen en hun ouders mee in alle facetten die een rol spelen bij een studiekeuze. Tussendoor zorgt DJ Jimmy, van podium- en evenemententechniek, voor lekkere beats. Vragen stellen tijdens de uitzending kan via het chatpanel.

Praktijklessen en stages in beeld

Mbo-studenten van diverse opleidingen zijn bij dit event betrokken. Zo is de productie in handen van de studenten podium- en evenemententechniek en AV-specialist. Maar ook op het gebied van visagie, catering en muziek zijn de studenten zelf aan zet. Dat geeft de bezoekende leerlingen meteen een beeld wat je met die opleidingen in de praktijk zoal leert en doet. Het event bestaat uit drie rondes. Elke ronde heeft een thema: ‘Studiekeuze, wat komt daar bij kijken?’, ‘Wat verandert er bij de overgang van voortgezet onderwijs naar mbo?’ én ‘Praktijklessen en stages in beeld’. Diverse tafelgasten vertellen over hun ervaringen. Ook zij hebben hun twijfels gehad bij de keuze van de opleiding, maar weten nu wat ze willen.
Aanmelden voor het event is niet nodig. Het is direct te volgen via www.curio.nl/eventmbo.

SourceCurio
GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten