Training Durable Natural Attitude (D-N-A)

Is jouw cliënt aan het leven of structureel aan het overleven? Leer hoe je jouw client kunt laten herstellen door te werken met het unieke DNA, het brein en gedragingen van hormonen en organen.

Durable Natural Attitude (D-N-A)

Is jouw cliënt aan het leven of structureel aan het overleven? Leer hoe je jouw client kunt laten herstellen door te werken met het unieke DNA, het brein en gedragingen van hormonen en organen. Werk met het zelfhelend vermogen van het lichaam. Deze training gaat dan ook over lichaamsgericht werken vanuit de informatie die het lichaam van nature geeft.

Mijn lichaam toont;
Maar ik zie niet
Mijn lichaam praat;
Maar ik luister niet
Mijn lichaam roept;
Maar ik hoor niet

Zie mij, hoor mij en luister naar mij
Ik ben je huis
Ervaar mij en kom thuis

Your Inner Nature

Je hebt als coach, therapeut of natuurgeneeskundige al veel in huis. Je bent ervaren en bekwaam in het begeleiden van mentale hulpvragen op allerlei gebied. Je weet als geen ander hoe effectief het is jouw cliënt zelf aan zijn/haar ontwikkeling en herstel te laten werken. Dat is mooi en enorm waardevol. Maar soms werkt het nóg beter, als je meer lichaamsgericht kunt werken. Het lichaam liegt immers nooit en geeft subtiel aan wat nodig is om te (h)erkennen en herstellen. Tijdens deze training ontdek je hoe het zelfhelend vermogen van het lichaam werkt en hoe je jouw cliënt een duurzame natuurlijke houding aanleert.

De Lichaamstaal Centraal

Hoe kan het dat jouw lijf vanzelf herstelt, zonder dat je er iets voor hoeft te doen? Die vraag is nog steeds onbeantwoord. Wel weten we dat DNA als een blauwdruk fungeert en dat je lichaam steeds vernieuwt en zichzelf opbouwt. Tijdens deze training leer je meer over het DNA, waar alle informatie is opgeslagen, het brein en de invloeden van neurotransmitters. Neurotransmitters, zoals adrenaline, achetylcholine, dopamine, serotonine, gaba en endorfinen hebben namelijk een grote invloed op hoe iemand zich lichamelijk of geestelijk voelt. Onder invloed van stress of de impact van ingrijpende levensgebeurtenissen kan de productie van deze stoffen verstoord raken en allerlei klachten veroorzaken. Je leert welke houding je van nature in kunt nemen om stress en andere gezondheidsproblemen weer te verbinden met je ‘zijn’.

Doel van de training

Het doel van deze training is dat je de cliënt een duurzame natuurlijke houding (Durable Natural Attitude) aanleert en dat de cliënt leert ‘luisteren’ naar de antennes van het lichaam, ofwel ons DNA. Hierdoor boort je cliënt het zelfhelend vermogen van het lichaam aan met een duurzaam effect.

Inhoud

In deze training ga je als begeleider letterlijk aan de slag met lichaamstaal, adem en houding. Je leert meer over het DNA, waar alle informatie (ook van generaties lang) is opgeslagen, om van daaruit te onderzoeken waar in het lichaam sporen of deuken zijn achtergelaten. We werken met het brein, de invloeden van diverse neurotransmitters en de gedragingen van hormonen en organen op bijvoorbeeld stress. Onder meer wordt gewerkt met het Genogram, YIN en IoPT volgens Ruppert. Je leert hoe je cliënt op een unieke manier contact kan maken met zijn of haar lichaam om het zelfhelend vermogen aan te spreken. We werken hierbij met zelfresonantie in de ruimte én in de houding.

Veldhoven najaar 2022:

Dinsdag 28 februari 2023, 10:00 tot 17:00 uur
Woensdag 1 maart 2023, 10:00 tot 17:00 uur
Dinsdag 14 maart 2023, 10:00 tot 17:00 uur
Woensdag 15 maart 2023, 10:00 tot 17:00 uur

Datum

28 feb 2023 - 15 mrt 2023
Expired!

Kosten

€ 1.595,00
Categorie