Open Avond woensdag 7 juni op de Christelijke Hogeschool Ede

De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) opent op woensdag 7 juni haar deuren voor iedereen die kennis wil maken met de voltijd- en deeltijdopleidingen. Belangstellenden zijn van 18.30 tot 21.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

Tijdens de Open Avond is er een doorlopend programma waarin docenten en studenten voorlichtingen geven over de opleidingen. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen over specifieke opleidingen of studeren in het algemeen. Gedurende de avond is er een markt met informatie over o.a. studiekosten en – financiering, toelatingseisen en op kamers gaan. Ook zijn er studentenverenigingen aanwezig. Je kan sfeer proeven in het gebouw en de praktijklokalen van de opleidingen bezichtigen. Daarnaast is er een werkgeversmarkt waar diverse werkgevers uit het vakgebied Social Work, Verpleegkunde en Educatie aanwezig zijn met concrete vacatures die te combineren zijn met een deeltijdstudie.

Inschrijven ná 1 mei mogelijk
Op de CHE is het mogelijk om je in te schrijven ná 1 mei voor een voltijd bacheloropleiding. Twijfelende studiekiezers zijn uitgenodigd om al hun vragen te komen stellen en zo hun studiekeuze definitief te maken.

Studieaanbod

Bij de CHE kun je rekenen op een praktijkgerichte opleiding van topkwaliteit. De persoonlijke aanpak van de CHE vind je terug in de begeleiding, kleinschalige opzet en een prettige, gastvrije studieomgeving. Op de CHE heeft je studie impact op jou én de ander! Lees alles over het aanbod op che.nl.

Aanmelden en adres

Aanmelden voor de Open Avond is verplicht en kan via https://www.che.nl/evenementen/openavond-juni Het bezoekadres van de CHE is Oude Kerkweg 100 in Ede. Meer informatie over de Christelijke Hogeschool Ede is te vinden op www.che.nl. Of neem contact op per mail: info@che.nl of telefoon: 0318-696 300.

Datum

07 jun 2023
Expired!

Tijd

18:30 - 21:00
Categorie