Open Avond deeltijdopleidingen woensdag 15 maart op de Christelijke Hogeschool Ede

De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) opent op woensdag 15 maart haar deuren voor iedereen die kennis wil maken met de deeltijdopleidingen. Belangstellenden zijn van 18.30 tot 21.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

Tijdens de Open Avond is er een doorlopend programma waarin docenten en studenten voorlichtingen geven over de deeltijdopleidingen. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen over specifieke opleidingen of deeltijd studeren in het algemeen. Ook is er een werkgeversmarkt waar diverse werkgevers uit het vakgebied Social Work, Verpleegkunde en Educatie aanwezig zijn met concrete vacatures die te combineren zijn met een deeltijdstudie.

Deeltijdopleidingen CHE

De CHE biedt acht deeltijd bacheloropleidingen en daarnaast vijf Associate degrees, acht masters, bijna 30 post-hbo’s en verschillende trainingen en cursussen op het gebied van Gezondheidszorg, Social Work, Theologie, Educatie, Bedrijfskunde, HRM en Communicatie. Deze opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor werkenden. Bij de CHE kun je rekenen op een praktijkgerichte opleiding van topkwaliteit. De persoonlijke aanpak van de CHE vind je terug in de begeleiding, kleinschalige opzet en een prettige, gastvrije studieomgeving. Op de CHE heeft je studie impact op jou én de ander! Lees alles over het aanbod op www.che.nl/professionals.

Aanmelden en adres

Aanmelden voor de Open Avond is verplicht en kan via www.che.nl/evenementen/openavond-deeltijd-maart. Het bezoekadres van de CHE is Oude Kerkweg 100 in Ede. Meer informatie over de Christelijke Hogeschool Ede is te vinden op www.che.nl. Of neem contact op per mail: info@che.nl of telefoon: 0318-696 300.

Datum

15 mrt 2023
Expired!

Tijd

18:30 - 21:00
Categorie