World Class Maintenance jaarevent

Meeting Eventlocatie – Woerden Jaarevent World Class Maintenance

World Class Maintenance nodigt u uit voor haar dertiende jaarevent.

Augmented en virtual reality, artificial intelligence, robots, drones, sensoren, big data, autonome plants en toenemende digitalisering vinden in snel tempo hun weg naar de wereld van het onderhoud. ‘Slim’ onderhoud is noodzakelijk om onze samenleving in beweging en onze welvaart in stand te houden. Want of het nu gaat om onderhoud aan cruciale infrastructuur, productiemiddelen, elektriciteitsnetwerken of transportmiddelen: tijdig en correct onderhoud is van levensbelang.

Overheden, asset owners, technisch dienstverleners en onderwijs- en kennisinstellingen in Nederland werken samen aan nieuwe slimme oplossingen onder auspiciën van World Class Maintenance. Dat gebeurt in uiteenlopende onderzoeks- en innovatieprojecten waarin de deelnemers nieuwe smart maintenancetoepassingen ontwikkelen, testen en naar de markt brengen.

Tijdens het jaarevent passeren diverse praktijkvoorbeelden de revue. Sander Winckels, directeur bij Rijkswaterstaat (RWS), vertelt over het belang van datagedreven asset management bij RWS. Er is een videobijdrage van Herald Ruijters, directeur bij het EU-Directoraat-generaal Mobiliteit en Vervoer. Deelnemers uit enkele innovatieprogramma’s delen hun nieuwste inzichten en de uitreiking van de IMPACT-award vindt plaats. Lees het volledige programma.

Wilt u meer weten over de laatste trends en ontwikkelingen in slim onderhoud? Hoe knappe koppen achter de schermen werken aan een veilig, duurzaam en bereikbaar Nederland? Meld u dan aan bij Stefi Sarlo.

Datum

13 sep 2023
Expired!

Tijd

10:00 - 18:00