Logistiek Vastgoed

Logistiek Vastgoed NL 2023

Op 26 september ben je van harte welkom op de 8e editie van het drukbezochte jaarevent Logistiek Vastgoed NL. Is er in Nederland nog plek voor logistiek vastgoed? Wat is de impact van de grootschalige ruimtelijke opgave, de verduurzamingsopgave en het stikstofprobleem op logistieke vastgoedontwikkelingen?

Je hoort het van toonaangevende stakeholders uit talloze logistieke hotspots. Waar liggen de kansen en uitdagingen? We sluiten af met een gezamenlijk Lagerhuis-debat over de toekomst van logistiek vastgoed in Nederland. Wat wordt de vraag? Waar is er ruimte? Hoe gaan we bouwen? Aan welke voorwaarden moet dit voldoen? Kom ook en praat mee!

Tijdens dit event kun je netwerken met ruim 150 vragers en aanbieders van logistiek vastgoed op topniveau: bestuurders en beslissers. Denk aan verladers, logistieke dienstverleners, investeerders, ontwikkelaars, managers bedrijventerreinen en logistieke hotspots, financiers, makelaars, aannemers, adviseurs, planologen, architecten, provinciale en gemeentelijke bestuurders en beleidsmedewerkers RO en EZ.

Roel Megens – voorzitter van Vijfsterren Logistiek is een van de sprekers tijdens dit event. Daarom mogen wij jou namens organisator SPRYG Real Estate Academy bij inschrijving 50 euro relatiekorting aanbieden. Hiervoor kan je bij inschrijving de kortingscode VIJFSTERRENLOGISTIEK50 gebruiken.

Datum:
Dinsdag 26 september 2023
10:00-16:30 uur

Locatie:
Kunstlinie
Esplanade 10
1315 TA  Almere

Meer informatie en aanmelden:
Ga voor alle informatie en aanmelden naar de website van Spryg.

Meer logisitek

Datum

26 sep 2023
Expired!

Tijd

10:00 - 16:30
Categorie