Commercieel beltalent gezocht

minimaal 20 – maximaal 32 uur per week

Wij zoeken een gemotiveerde en doortastende collega die afspraken maakt voor onze commerciële buitendienst en de directie. Het betreft het maken van kwalitatieve verkoopafspraken waarbij gesprekspartners voornamelijk directies van B2B bedrijven en instanties zijn.

Verder houd je het CRM systeem up-to-date, door bijvoorbeeld mutaties te verwerken en bezoekverslagen van de accountmanagers te verwerken.
Heb jij ervaring in telefonische “koude” acquisitie (B2B)?

  • Ben je niet bang om gesprekken op beslissersniveau te voeren?
  • Ben je communicatief sterk en is overtuigen van nieuwe contacten je passie?
  • Ben je spontaan en commercieel ingesteld?
  • Staan zelfstandigheid en professionaliteit bij jou hoog in het vaandel?
  • Beheers je de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift?
  • Ben je een echte doorzetter en een prettige gesprekspartner?

Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij bieden een uitdagende functie (MBO niveau), waarbij je zeer zelfstandig aan het werk kunt binnen een informeel hardwerkend en gezellig team waar plezier in het werk hoog in het vaandel staat. Wil jij deel uitmaken van dit team? Stuur dan je CV en je motivatie naar ivanvught@regioinbedrijf.nl t.a.v. Ilona van Vught.

Over RegioinBedrijf
RegioinBedrijf verzorgt een uniek business-to-business concept voor ondernemers, overheid en onderwijs om de zakelijke regio op de kaart te zetten, de onderlinge samenwerking tussen de 3 O’s te bevorderen en de regionale economie te stimuleren.
Ondernemers, onderwijs en overheid kunnen via RegioinBedrijf informatie vinden, kennis delen en werken aan hun (online) marketingdoelstellingen, waarbij “verbinden” centraal staat.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten