Buizen en haspels van De Jongh Pipesystems gaan de wereld over

Zeker nu in coronatijd is een goede drinkwatervoorziening van levensbelang. Op het Caribische eiland St. Eustatius was de levering van ruim 3200 meter HDPE buis met KIWA keurmerk en twee pallets vol met hulpstukken, van De Jongh Pipesystems dan ook erg welkom.

De Jongh Pipesystems is specialist in de levering van allerlei soorten leidingwerk. Daarbij gaan ze geen uitdaging uit de weg.

Man voor vrachtwagen

Zowel grote doorsnedes van bijvoorbeeld 1200mm tot lengtes buis van o.a. 12 meter en 20 meter, worden zonder probleem geleverd. De Jongh Pipesystems zorgt ervoor, in samenwerking met transporteur Zwatra, dat de bestelde goederen uiteindelijk op plaats van bestemming komen.

Behalve lengtes buis is het bedrijf ook gespecialiseerd in het leveren van haspels met buis. Van deze haspels kunnen er bijvoorbeeld drie stuks, met een lengte buis van 700 meter Ø110 SDR 11 per haspel, op de vrachtwagen. De afdeling planning en logistiek zorgt ervoor dat deze netjes op locatie afgeleverd worden.

Daarnaast is er een mogelijkheid om deel te nemen aan de haspelpoule. De Jongh Pipesystems zorgt ervoor dat er van een aantal type buis, haspels op voorraad klaar staan, zodat deze zeer snel geleverd kunnen worden. Door deel te nemen aan deze poule kan snel geleverd worden.

Haspels

Voor meer informatie kijk op de website van De Jongh Pipe Systems.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten