Bezoek het WereldCafé FF Concreet: Samen voor Duurzaamheid – Ontmoet de Makers van de Toekomst

Op 21 & 22 maart staan de Brabanthallen in Den Bosch in het teken van Skills the Finals, dé vakwedstrijden voor studenten van (v)mbo’s in Nederland. Maar dat is niet alles! In samenwerking met het SintLucas en Yuverta organiseert het Koning Willem I College een uniek community evenement: Het WereldCafé FF Concreet! Dit evenement wordt gemaakt voor/door onze studenten en het werkveld; De Mogelijkmakers van de Toekomst!  

Komt u ook? Ontdek, ontmoet, verbind en creëer op WereldCafé FF Concreet op 21 en 22 maart 2024!

Namens de organisatie van het WereldCafé FF Concreet nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan dit evenement waar u kennis kunt maken met de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s). Hier zetten De Makers van de Toekomst, onze studenten, zich in om concrete invullingen te geven aan deze wereldwijde doelstellingen.

Aanbod Arrangementen

Speciaal voor u bieden we diverse arrangementen aan. Deze arrangementen worden u aangeboden inclusief een ontbijt, lunch of een diner bereid volgens het concept ‘Dutch Cuisine’. Deze arrangementen zijn beschikbaar op beide dagen in de vorm van een ochtend, middag of avond programma. De kans om het WereldCafé FF Concreet te ervaren, de SDG’s van dichtbij te bekijken, ideeën op te doen en deel te nemen aan- of te participeren in verschillende activiteiten op het middenplein; de Arena.

Er zijn diverse boeiende en inspirerende activiteiten geprogrammeerd, waaronder een Dragons Den Duurzaamheid, het gezamenlijk leggen van het Tapijt voor de Vrede, boeiende sprekers, challenges, een talkshow rondom duurzaamheid en nog veel meer. Voor meer info over de arrangementen en het actuele programma check onze website.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten