Beveland Wonen behoort tot beste werkgevers 2022

Woningcorporatie Beveland Wonen is beloond met het World-class Workplace keurmerk. We behoren hierdoor tot de beste werkgevers van Nederland.

In december 2021 voerde onderzoeksbureau Effectory een werkgeversscan uit voor Beveland Wonen. Ruim 84% van de collega’s deelde hun feedback en beoordeelden het werkgeverschap van Beveland Wonen. Met dit onderzoek scoorden we ruim boven de gemiddelden van de benchmark, daarom ontvingen we het World-class Workplace-label en mogen we ons één van de beste werkgevers van Nederland noemen.

Diversiteit aan vacatures

Regelmatig is Beveland Wonen op zoek naar nieuwe collega’s. John Mol, HRM-adviseur bij Beveland Wonen: “We zoeken altijd de juiste mensen op de juiste plek. De werving en selectie van nieuwe medewerkers voor Beveland Wonen is mijn corebusiness. Ik hou me vooral bezig met nieuwe mensen binnenhalen”, zo vertelt John enthousiast. “We bieden een diversiteit aan functies aan. Zo hebben we in de afgelopen periode regiobeheerders, een data-analist en jurist aangenomen. Maar ook hebben we nieuwe collega’s op vastgoedbeheer, in de kweekvijver van het Klantcontactcentrum en trainees voor verschillende afdelingen!”

Ontwikkelen & leren

“We zien dat nieuwe collega’s vaak bewust voor Beveland Wonen kiezen” vervolgt John. “Als maatschappelijke organisatie zoeken we sociaal betrokken mensen, die een duurzame arbeidsrelatie willen opbouwen. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich continu kunnen blijven ontwikkelen en uitdagen, zodat ze kunnen doorstromen of juist specialiseren in hun vak. Ontwikkelen en leren staat bij ons hoog in het vaandel!”

Speciale website

“In mei gaat onze nieuwe website www.werkenbijbevelandwonen.nl online. Eén plek, waar direct alles zichtbaar is voor werkzoekenden. Wie we zijn en waar we voor staan, maar ook filmpjes en verhalen van onze medewerkers. En natuurlijk ook alle vacatures, stagemogelijkheden en traineeships!”

Trots!

John vervolgt: “Onze website www.bevelandwonen.nl is vooral gericht op onze klant, de huurder. Hierdoor moesten werkzoekenden vaak doorklikken om meer informatie te vinden over het werken bij Beveland Wonen. Dat hoeft met deze nieuwe website niet meer. We houden de website actueel met informatie voor mensen die het leuk lijkt om bij ons te komen werken, bijvoorbeeld met nieuws over het behalen van het World-class Workplace-label. Want we zijn één van de beste werkgevers van Nederland en daar zijn we trots op!”

Ben je benieuwd of werken bij Beveland Wonen ook iets voor jou is? Kom eens met ons kennismaken.

Google search engine
GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten