Betere bedrijfsveiligheid in 2022

Als je veilig werkt, werk je beter. Productiever. Leuker. En wat als wij je nou eens vertellen dat je dit op een unieke en leuke manier kunt leren? Ontdek de nieuwste innovatie op BHV gebied. BHVR. Met virtuele BHV-trainingen kan elk noodscenario in-house getraind worden.

Behaal in korte tijd jouw certificaat met BHVR. Ons voornemen voor 2022? Het vergroten van de bedrijfsveiligheid.

Het belang van BHV

BHV, oftewel bedrijfshulpverlening, blijft ook in 2022 relevant. De wet verplicht je om veilig te werken en zo ongelukken te voorkomen. Maar veilig werken is meer dan voorkomen. Wie veiligheid voorop stelt, staat vooraan. Bij B&V staan wij vooraan.

Natuurlijk moet je zelf ook uitdragen wat je verkoopt. Dit jaar deed zich een bijzondere situatie voor. Wij hebben een bedrijf wat bij ons schoonmaakt. Een collega van dat bedrijf was tijdens onze lunchpauze aan het werk. Ze was aan het dweilen in de gang, toen we een harde klap hoorden. Ze was onwel geworden en flauwgevallen in onze gang. Mijn collega’s reageerden precies zoals ik hoopte; één collega bekommerde zich om het slachtoffer, een andere collega waarschuwde de alarmdiensten en een derde collega ging alvast buiten staan om de ambulance op te wachten. De dame in kwestie is uiteindelijk gelukkig volledig hersteld. Het maakte mij trots. Om te zien dat een goede opleiding in BHV levens kan redden. En dat gun ik ieder bedrijf! Het vergroten van de bedrijfsveiligheid is dan ook mijn missie.

BHVR innovatie

Bij B&V zoeken we elke dag naar manieren om veilig werken makkelijker én leuker te maken. Onze grootste innovatie daarin is BHVR: BHV trainingen op basis van virtual reality. Waarom jij in 2022 moet kiezen voor BHVR?

  • Wees een van de eersten die kennismaakt met dit gloednieuwe concept;
  • Train gevaarlijke situaties zonder enig risico;
  • Werk met realistische scenario’s, afgestemd op jouw werkomgeving;
  • Ontvang officiële certificering na afloop van de training;
  • Ontvang real-time data;
  • Draag bij aan het milieu: met BHVR besparen we jaarlijks 150.000 kg CO2!

BHV in 2022

We gaan in 2022 graag met je in gesprek om de veiligheid binnen jouw bedrijf te verbeteren. Stuur mij gerust een bericht voor meer informatie. Voor nu wens ik iedereen alvast fijne feestdagen en een prettige, maar vooral veilige jaarwisseling toe.

Auteur: Patrick Kroonen, eigenaar B&V Partners in Veiligheid

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten