Bedrijvenloop Vestingloop ‘s-Hertogenbosch 22 mei 2022

Doe mee aan hét gezelligste hardloopevenement van Zuid-Nederland

Na een bijzondere editie in 2021 waarin we iedere ochtend in juni liepen en speciaal voor de bedrijventeams op donderdagochtend het startschot klonk, organiseren we dit jaar weer een Vestingloop op 1 dag.

De Vestingloop bedrijvenloop is dé kans om eindelijk weer eens met collega’s iets leuks te doen én die Corona kilo’s eraf te gaan knallen. Of de band met (zaken)relaties op een sportieve manier aan te halen. Goed voor de onderlinge sfeer én actieve medewerkers bruisen van de energie! En vitale medewerkers zijn van toegevoegde waarde voor de vitaliteit van jouw bedrijf.

Eenmaal de mooiste finishlijn van Nederland gepasseerd, biedt de sfeervolle Parade de perfecte gelegenheid om middels een hapje en een drankje ieders prestatie te evalueren. 5, 10 of 15 km, de keuze is aan jullie! Met waterpunten en vele muziekjes op de route, barretjes en entertainment bij de finish en een medaille als blijvende herinnering. De kosten voor deelname zijn€ 350,- exclusief BTW per team. Inschrijven is mogelijk tot en met 1 mei 2022.

Direct inschrijven kan via Vestingloop bedrijvenloop Den Bosch.

Google search engine
GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten